Αποκαλυπτήρια για τον ΑΝΤ1 της σεζόν 2021-2022

Αποκαλυπτήρια για τον ΑΝΤ1 της σεζόν 2021-2022
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έγινε χθες η επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματός του.

09 Σεπτεμβρίου 2021

Έχοντας ως βασικό μότο το «δεν βλέπουμε την ώρα να σας ξαναδούμε», το κανάλι του Αμαρουσίου έκανε γνωστά στους συντάκτες του μιντιακού ρεπορτάζ τα προγράμματα που θα το απαρτίζουν, για τη νέα σεζόν. Χωρίς πολλές αλλαγές η πρωινή ζώνη, με τον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα» από τις 06.00 να είναι για μια ακόμη χρονιά η «σταθερή αξία» στην ενημέρωση, και το «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα (αντίστοιχα στην ψυχαγωγία, με αλλαγές στο πάνελ του.

Τα μεσημέρια στις 13.00 συνεχίζει το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας, και έπεται συνέχεια με σειρές από την ταινιοθήκη του ΑΝΤ1 και τα τηλεπαιχνίδια του. Το επιτυχημένο «Rouk Zouk» στις 15.00 με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το πιο πρόσφατο «5x5» λίγο πριν τις 18.00 με τον Μάρκο Σεφερλή. Το τελευταίο θα είναι και το «lead in» του κεντρικού δελτίο ειδήσεων του καναλιού, το οποίο θα συνεχίσει να παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου σε νέα ώρα, στις 18.45.

Στη βραδινή ζώνη επιστρέφει στο καθημερινό πρόγραμμα ο «Ήλιος», στις 20.00, με τη δεύτερη σεζόν του, και θα ακολουθεί το νέο ριάλιτι μαγειρικής «Game of Chefs» στις 21.00 με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Στις 22.00 επιστρέφουν για την τρίτη σεζόν τους οι «Άγριες Μέλισσες», μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης των τελευταίων ετών.

Πιο αραιή παρουσία θα εχουν το «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Δευτέρα με Τετάρτη, και το «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου που αλλάζει ξανά ημέρα προβολής και πηγαίνει την Πέμπτη. Επιπλέον θα συνεχίσουν κανονικά και οι εκπομπές έρευνας του ΑΝΤ1, το «Special Report» και το «Vice Specials».

Όσο για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, εκεί παραμένουν οι ενημερωτικοί «Πρωινοί Τύποι» και η εκπομπή υγείας «Υγεία πάνω απ' όλα» της Φωτεινής Γεωργίου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 στα προγράμματα που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τους επόμενους μήνες. Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί το κανάλι του Αμαρουσίου έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Μουντιάλ 2022, που θα γίνει στο Κατάρ, ταινίες πρώτης προβολής όπως το «Ο άνθρωπος του Θεού» που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες και το «Σμύρνη μου αγαπημένη» αλλά και διάφορα σόου.

Από αυτά ξεχώρισαν η δεύτερη σεζόν της «Φάρμας», η επιστροφή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και η επαναφορά μετά από χρόνια του «Εκατομμυριούχου» (ως «Millionaire» αναφέρεται από το κανάλι), που παλαιότερα προβάλλονταν με επιτυχία στο Mega και την (τότε) ΝΕΤ.

«Είναι δεδομένη η επιμονή μας στην συνέπεια, όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και των συντελεστών, οι οποίοι θα συμμετέχουν στις παραγωγές μας. Πιστεύουμε ότι όλο μας το πρόγραμμα, από το πρωί στις 06:00 με τον Γιώργο Παπαδάκη μέχρι αργά το βράδυ, με το late night μας, θα ανταμείψει την πίστη του κόσμου στον ΑΝΤ1 και θα είμαστε, άλλη μια φορά, στην κορυφή της τηλεθέασης», δήλωσε ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης.

«Η τηλεόραση είναι μαραθώνιος και ο ΑΝΤ1 31 χρόνια τώρα έχει αποδείξει ό,τι είναι κορυφαίος δρομέας μεγάλων αποστάσεων. Έχει το όραμα, έχει την στρατηγική και έχει και την αντοχή να κόβει πρώτος το νήμα», συμπλήρωσε η γενική διευθύντρια του καναλιού, Στέλλα Λίτου.