Πρώτη πρεμιέρα στο ERTflix για το «Βαρδιάνος στα Σπόρκα»

Πρώτη πρεμιέρα στο ERTflix για το «Βαρδιάνος στα Σπόρκα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (13/09/2021).

13 Σεπτεμβρίου 2021

Το πρώτο επεισόδιο της νέας υπερπαραγωγής της ΕΡΤ είχαν ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες, οι χρήστες της υβριδικής πλατφόρμας. Όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση πάνω από 70 χιλιάδες σπίτια μπήκαν στο ERTflix για να πάρουν μια πρώτη γεύση από το «Βαρδιάνος στα Σπόρκα», τη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη που βασίζεται στο ομότιτλο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, η οποία θα προβάλλεται στην ΕΡΤ1 από το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 22.00. Η  σειρά απέσπασε πολλά θετικά σχόλια, τόσο από κριτικούς όσο και από χρήστες των social media, για το στήσιμό της και τις ερμηνείες της Ρένιας Λουιζίδου, του Γιώργου Σαββίδη, του Παύλου Κουρτίδη, της Τζένης Καζάκου και των άλλων ηθοποιών.

-------------------------

Επιστροφή με ανανεωμένη ομάδα για τις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Για την έβδομη σεζόν της ετοιμάζεται η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία επιστρέφει την ερχόμενη Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στο καθημερινό πρόγραμμα του Star. Η νέα της δημοσιογραφική ομάδα θα αποτελείται από τους Εύη Γιαρκιά, Ρούλα Κουσκουρή, Στρατή Λημνιό, Μαρία Μανουσαρίδου, Άννα Ξένου, Ευγενία Πουλοπούλου, Στέργιο Σαμαρτζή, Σπύρο Σιγούρο, Γιώργο Σόμπολο, Κατερίνα Σουλιώτη, Ρία Τσοχαντάρη και Νίκο Νικόλιζα. Στο δικαστικό ρεπορτάζ θα βρίσκεται ο Δημήτρης Δαμιανός, στο αστυνομικό η Άρια Καλύβα, ενώ την ομάδα συμπληρώνουν ο Πέτρος Κουσουλός και ο Δημήτρης Μαρέδης.

-------------------------

Οι 16 παίκτες του νέου «Dancing With The Stars» στο Star.

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του μπήκε το δημοφιλές σόου χορού, που φέτος θα προβάλλεται από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και θα παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά, με την ανακοίνωση των ονομάτων που θα συμμετέχουν. Πρόκειται για πρόσωπα από τον χώρο της λογοτεχνίας, της υποκριτικής, της μουσικής, της γαστρονομίας, του αθλητισμού, της μόδας, των social media, της φωτογραφίας, των ΜΜΕ και του stand up comedy. Οι νέοι παίκτες είναι οι Βικτώρια Χίσλοπ, Τάσος Παλατζίδης, Μπέσυ Αργυράκη, Σταύρος Βαρθαλίτης, Έλενα Τσαγκρινού, Βασιλική Μιλλούση, Δημήτρης Κοκονίδης, Έντουαρντ Στεργίου, Γιάννης Δρυμωνάκος, Ρεγγίνα Μακέδου, Τζώρτζια Γεωργίου, Dominik Stars, Χριστίνα Βραχάλη, Πάνος Γιαννακόπουλος, Μαριάννα Γεωργαντή και Λευτέρης Μητσόπουλος.

-------------------------

«Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» με τη Νικολέττα Ράλλη στο Open.

Μια ακόμη ψυχαγωγική εκπομπή εντάσσει στο πρόγραμμά του το «ανοιχτό κανάλι», η οποία θα πάρει τη θέση της Αννίτας Πάνια. Από το ερχόμενο Σάββατο και κάθε ΣΚ στις 14.45 θα βγαίνει στον αέρα το «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» που θα παρουσιάζει η Νικολέττα Ράλλη. Μαζί της στο πάνελ θα είναι η Νάνσυ Παραδεισανού, ως «μεταγραφή» από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ο Μάνος Μαγιάτης που προέρχεται από το «Love It» του ΣΚΑΪ. «Στο «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο», οι τηλεθεατές θα έχουν τον πρώτο λόγο, και θα γίνουν μέλη της παρέας! Η εκπομπή θα μας ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και θα μας διασκεδάσει βλέποντας πάντα την αισιόδοξη και την χαρούμενη πλευρά των πραγμάτων», σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του το Open.

-------------------------

Από τον Sfera 102.2 στον Ρυθμό 94.9 η Φελίσια Λαπάτη.

Την πρώτη του «μεταγραφή» για το πρωινό του πρόγραμμα, το οποίο έμεινε ουσιαστικά κενό μετά την αποχώρηση του «Mappes Show», πραγματοποίησε το ελληνικό ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Ο λόγος για την Φελίσια Λαπάτη, η οποία την περσινή σεζόν και τις πρώτες (μόλις) μέρες της νέας έκανε εκπομπές στον Sfera 102.2 μαζί με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο. Σε story του στο Instagram ο Ρυθμός 94.9 αναφέρει ότι δεν θα είναι μόνη, σημειώνοντας κάτω από την σχετική ανακοίνωση ότι «έρχονται και οι υπόλοιποι».

-------------------------

Στον Easy 97.2 παίζουν «5 σε 15"».

Νέο παιχνίδι ετοίμασε για τους ακροατές του ο ξένος ραδιοσταθμός του ΑΝΤ1. Κάθε μέρα στις 09.10, μέσα από το «Easy Breakfast» με τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Στάθη Χριστοφορίδη, γίνεται η επιλογή 5 γνωστών ονομάτων από τον χώρο των τεχνών, της πολιτικής ή του αθλητισμού. Ο πρώτος ακροατής που θα καλέσει τον ραδιοσταθμό, θα βγει στον αέρα και θα πρέπει μέσα σε 15 δευτερόλεπτα να πει τα 5 μικρά ονόματά τους, με έπαθλο πλούσια δώρα.