Οι (πολλές) πρεμιέρες των καναλιών (αυτό) το Σάββατο

Οι (πολλές) πρεμιέρες των καναλιών (αυτό) το Σάββατο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ψυχαγωγικά προγράμματα που επιστρέφουν στον ανταγωνισμό, και νέα που θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά.

24 Σεπτεμβρίου 2021

 

13.50 «Τι λες τώρα!» (Σαββατοκύριακο, MEGA)

Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή βάζει στόχο να απογειώσει την καλή μας διάθεση, να συνοψίσει με έναν ξεχωριστό τρόπο όσα αξίζουν από την εβδομάδα που πέρασε και να δημιουργήσει τις τάσεις για την εβδομάδα που έρχεται. Η Κατερίνα Καραβάτου θα έχει δίπλα της την Μαρία Ηλιάκη κι αυτό ορίζει την πιο γλυκιά τηλεοπτική επανασύνδεση της σεζόν με τις δύο παρουσιάστριες να συναντώνται στο πλατό μετά από χρόνια. Μαζί τους ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Βασίλης Βλάχος. Αποκλειστικά θέματα, συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα, ταξίδια, πλούσιο ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην τηλεοπτική πραγματικότητα αλλά και την καθημερινή ζωή.

14.45 «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» (Σαββατοκύριακο, OPEN)

Η Νικολέττα Ράλλη έρχεται στο OPEN με πολλή όρεξη, κέφι, ενέργεια και πανέτοιμη για την πιο χαρούμενη και ανατρεπτική εκπομπή. Μαζί της θα είναι η Νάνσυ Παραδεισανού, με πολλά αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις και ο Μάνος Μαγιάτης, με χιούμορ και απρόοπτα… θέματα». Στην παρέα με τις καλύτερες συνταγές του, θα βρεθεί και ο chef-αγρότης, Δημήτρης Χατζηδημητρίου, ο οποίος θα μοιραστεί με το κοινό τα μεγαλύτερα μυστικά της κουζίνας, αλλά και θα μαγειρεύει με πρώτες ύλες, οι οποίες θα έρχονται κατευθείαν από το ειδικό θερμοκήπιο το οποίο έχει στηθεί στο πλατό. Στο «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο», οι τηλεθεατές θα έχουν τον πρώτο λόγο, και θα γίνουν μέλη της παρέας! Η εκπομπή θα μας ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και θα μας διασκεδάσει βλέποντας πάντα την αισιόδοξη και την χαρούμενη πλευρά των πραγμάτων.

16.30 «Dot.» (Σαββατοκύριακο, ΣΚΑΪ)

Η 5η σεζόν του DOT. έρχεται σε νέα ώρα και με νέα παρέα. Η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης, με χιούμορ και αυθορμητισμό, αναλαμβάνουν την παρουσίαση της αγαπημένης εκπομπής του Σαββατοκύριακου. Το DOT. επιστρέφει με τις ενότητες που αποτελούν την ταυτότητά του αλλά και νέες ιδέες. Ξεχωριστοί καλεσμένοι, συνεντεύξεις, προσωπικές ιστορίες, θέματα πόλης, ομορφιά, μόδα, σχέσεις και life tips που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Πίσω από τον πάγκο της κουζίνας θα είναι και φέτος ο Γιάννης Αποστολάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, μαγειρεύοντας τις πιο νόστιμες και εύκολες συνταγές. Η παρέα της εκπομπής, όμως, μεγαλώνει. Η Παιδαγωγός-Οικογενειακή Σύμβουλος MSc, Ράνια Θρασκιά μοιράζεται τις γνώσεις της για θέματα σχέσεων και οικογένειας, η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου και η Μαριάννα Παινέση μιλούν για ό,τι νέο κυκλοφορεί στον χώρο της ομορφιάς, η Ιωάννα Μαρζτούκου δίνει συμβουλές μόδας ενώ η Φανή Γεωργακοπούλου και η Τατιάνα Χατζή βρίσκονται πρώτες σε όλες τις πρεμιέρες της πόλης.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής καλεσμένη θα είναι η Νατάσα Μποφίλιου, η οποία θα μιλήσει μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια, την καριέρα της στη μουσική και τις στερεοτυπικές ερωτήσεις γύρω από τα παιδιά.

20.00 «Just the 2 of Us» (Σάββατο, ALPHA)

Το «Just the 2 of Us» με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη, το διαφορετικό, ξεσηκωτικό, συναρπαστικό, βραδινό υπερ-show, έρχεται σε σκηνή απ’ το μέλλον και μας προσκαλεί κάθε Σάββατο σ ένα ατελείωτο τηλεοπτικό πάρτι λάμψης, χιούμορ και μουσικής, με τα πιο αγαπημένα και ηχηρά ονόματα της showbiz, έτσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί! Αναπάντεχα ντουέτα σε μοναδικούς συνδυασμούς ύφους, ήχων και εικόνας, από τραγουδιστές και celebrities από όλους τους χώρους του θεάματος (και όχι μόνο) που γίνονται ανατρεπτικά ζευγάρια, διαγωνίζονται και βάζουν φωτιά στην ολοκαίνουρια, υπερσύγχρονη, high tech σκηνή, σ' ένα θέαμα διεθνών προδιαγραφών. Στόχος τους, να κερδίσουν τις καρδιές της κεφάτης αλλά πάντα αυστηρής και δίκαιας κριτικής επιτροπής και των τηλεθεατών και να εξασφαλίσουν την ασυλία ώστε να παραμείνουν στο show, και να κατακτήσουν στον μεγάλο τελικό, την κορυφή! Σκοπός τους να συγκεντρωθεί ένα ποσό σημαντικό που θα προσφέρει πραγματική χαρά και στήριξη στο φιλανθρωπικό σωματείο που θα ενισχυθεί με την ολοκλήρωση των επεισοδίων. Στην κριτική επιτροπή, οι ξεχωριστοί, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής σε ένα αγαπημένο συνδυασμό ταλέντου, πληθωρικότητας, χιούμορ, πολυπραγμοσύνης, λάμψης, και αυτοσαρκασμού!

Στην πρεμιέρα του δημοφιλούς σόου καλεσμένος θα είναι ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος θα τραγουδήσει παλιές και νέες επιτυχίες του.

20.00 «Η πρόκληση» (Σάββατο, OPEN)

Μια ξεχωριστή ψυχαγωγική εκπομπή με παρουσιάστρια την Ιωάννα Λίλη, που θα φιλοξενεί αγαπημένους αθλητές που έχουν διαπρέψει στο αγώνισμά τους. Σε κάθε εκπομπή μεγάλοι Έλληνες αθλητές, καλούνται να κατακτήσουν ένα διαφορετικό προσωπικό στοίχημα. Πόσο εύκολο είναι για έναν αθλητή με ρεκόρ, μετάλλια, αναγνώριση και πετυχημένη καριέρα στον χώρο του να τα καταφέρει σε ένα άλλο άθλημα; Μπορεί ο αθλητής κλειστού στίβου να διαχειριστεί το σκάφος της κωπηλασίας; Τα δυνατά πόδια ενός ποδοσφαιριστή θα τον βοηθήσουν στις δεξιότητες που χρειάζεται το άθλημα των καταδύσεων; Ακόμα, οι ξεχωριστοί αυτοί αθλητές μιλάνε και για την πετυχημένη τους διαδρομή στον αθλητισμό. Πώς έφτασαν ως εδώ, τι θυσίες χρειάστηκαν, τι κρατάνε και τι αφήνουνε από αυτό το μαγικό ταξίδι, πώς αντιμετώπισαν τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν αλλά και πώς διαχειρίστηκαν τις νίκες και τις ήττες τους.

Πρώτοι καλεσμένοι της νέας εκπομπής θα είναι η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω της πρόσφατης καταγγελίας της για σεξουαλική παρενόχληση, και ο ηθοποιός Νάσος Παπαργυρόπουλος.