Έρχονται οι «Αόρατοι», η πρώτη κωμική σειρά της Cosmote TV

Έρχονται οι «Αόρατοι», η πρώτη κωμική σειρά της Cosmote TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (29/09/2021).

29 Σεπτεμβρίου 2021

Μετρώντας ήδη επιτυχίες στη μυθοπλασία, με παραγωγές στο πεδίο του δράματος όπως το «Έτερος Εγώ» και οι «42 βαθμοί», η συνδρομητική πλατφόρμα αποφάσισε να επενδύσει και στην κωμωδία. Πρόκειται για την σειρά «Αόρατοι», διάρκειας 8 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Χάρη Μαζαράκη και σενάριο του ίδιου μαζί με τον Θωμά Νικολαϊδη. Πρωταγωνιστούν οι Μάκης Παπαδημητρίου, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Βασιλική Τρουφάκου και Γιώργος Χρανιώτης, και  συμμετέχουν οι Δημήτρης Πιατάς, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σόφι Ζανίνου και Τάκης Ζαχαράτος. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και η σειρά θα βγει στον αέρα στις αρχές του 2022.

-------------------------

Οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2Night Show».

Λαϊκή μουσική και «γεύση» από «Άγριες Μέλισσες» θα έχει το σημερινό επεισόδιο της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Ο ένας καλεσμένος θα είναι ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος θα μιλήσει για όλα στο «The 2Night Show» και θα ερμηνεύσει το νέο του τραγούδι στο κοινό του, και η άλλη θα είναι η Δανάη Μιχαλάκη, πρωταγωνίστρια της δημοφιλέστερης σειράς του καναλιού τις τελευταίες τρεις σεζόν.

-------------------------

Επιστρέφει ανανεωμένο στον Alpha το «Style Me Up».

Σε νέο κανάλι και με νέα σύνθεση η εκπομπή μόδας της Barking Well Media, η οποία προβάλλονταν από το Open. Από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στις 13.00, το «Style Me Up» θα παίζει μέσα από τις συχνότητες του Alpha, με νέα παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μαζί της θα έχει την image maker και σχεδιάστρια μόδας Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, την νικήτρια του πρώτου «My Style Rocks» Ραμόνα Βλαντή σε ρόλο fashion police officer, ενώ το hair styling των διαγωνιζόμενων και τον σχολιασμό αναλαμβάνει ο Τρύφωνας Σαμαράς.