Το πρόγραμμα του Kontra για τη νέα σεζόν

Το πρόγραμμα του Kontra για τη νέα σεζόν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με έμφαση στην ενημέρωση, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

01 Οκτωβρίου 2021

Συνεχίζει και φέτος την γνωστή «συνταγή» του το Kontra, με την αξιοποίηση της απογευματινής, βραδινής και νυχτερινής ζώνης του, ιδίως τις καθημερινές, προβάλλοντας δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές. Έχοντας ως βασικούς παρουσιαστές τον Γιώργο Μελιγγώνη, την Αναστασία Γιάμαλη, τον Γιώργο Σιαδήμα, τον Βασίλη Σκουρή, τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη και τη Βάσω Μπούρα«Το Kontra Channel πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σας ενημέρωση με προοδευτική ματιά και παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή με αναλύσεις, ουσιαστικές συζητήσεις, ευθείες αντιπαραθέσεις και εκ βαθέων συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας», όπως αναφέρει το ίδιο το κανάλι. Αναλυτικά:

19.00 «ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ» (Δευτέρα-Παρασκευή)
Με παρουσιάστρια την Βάσω Μπούρα και μεταφράστρια νοηματικής την Ευγενία Γαλάνη.

19.10 «ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ» (Δευτέρα-Παρασκευή)
Κάθε απόγευμα ο Γιώργος Σιαδήμας και ο Βασίλης Σκουρής υποδέχονται και φέτος κορυφαίους υπουργούς, στελέχη της αντιπολίτευσης, τεχνοκράτες και ειδικούς για ουσιαστικές συζητήσεις στην μακροβιότερη πολιτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης∙ Πάντα «ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ»!

21.00 «WESTERN» (Δευτέρα-Πέμπτη)
Για ακόμα μία χρονιά, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, με κριτική ματιά, σας αποκαλύπτει όλα εκείνα που σας κρύβουν οι άλλοι!

22.00 «KONTRA NEWS 10» (Δευτέρα-Παρασκευή)
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, τα γεγονότα, το παρασκήνιο, η ανάλυση, οι αποκλειστικές πληροφορίες, τα σχόλια, οι συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας είναι για ακόμα μία χρονιά εδώ! Με βασικό σημείο ενδιαφέροντος την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και με θεματολογία που αφορά σε όλη την Ελλάδα. Κάθε βράδυ και για δύο ολόκληρες ώρες, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

00.00 «KONTRA24» (Δευτέρα-Παρασκευή)
Η Αναστασία Γιάμαλη, για τρίτη σεζόν, μαζί με το δυναμικό τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο του KONTRA24, θα μας φέρνουν και φέτος αντιμέτωπους με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Πολιτικές αναλύσεις, ουσιαστικές συζητήσεις, έντονες αντιπαραθέσεις, διεισδυτικές συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, και πάνω απ’ όλα εναλλακτική και αδέσμευτη ενημέρωση. Μαζί της ο Σπύρος Σουρμελίδης.

22.00 «KONTRA NEWS 10» (Σαββατοκύριακο)
Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη.

Παράλληλα με το νέο του πρόγραμμα, το Kontra τακτοποιεί θέματα που αφορούν το καθεστώς λειτουργίας του, έχοντας ήδη κάνει αίτηση στο ΕΣΡ για αλλαγή της φυσιογνωμίας του στα «χαρτιά», από μη ενημερωτικό σε ενημερωτικό κανάλι.