Μαραθώνιοι για φιλανθρωπικό σκοπό από τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Easy 97.2

Μαραθώνιοι για φιλανθρωπικό σκοπό από τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Easy 97.2
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την ενίσχυση του συλλόγου γονέων παιδιών με καρκίνο «Φλόγα».

12 Οκτωβρίου 2021

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία πήραν ο ξένος ραδιοσταθμός του ΑΝΤ1 και η μια εκ των δύο παραγωγών της πρωινής του ζώνης. Για κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα, από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου έως την άλλη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, η Μαρία Κωνσταντάκη θα περπατήσει 5 μαραθωνίους με σκοπό την ενίσχυση του έργου της «Φλόγας», του συλλόγου γονέων παιδιών με καρκίνο.

Η διαδρομή που θα διανύσει η παραγωγός του Easy 97.2 είναι συνολικά 210 χιλιόμετρα και θα είναι ιστορικού χαρακτήρα, καθώς θα ξεκινήσει από την πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο, την πρώτη επίσημη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, και θα καταλήξει στην τωρινή, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Κοτζιά. Επιπλέον θα περάσει από περιοχές όπως το Άργος, οι Μυκήνες, η Νεμέα, η Αρχαία Κόρινθος, η Κινέτα, τα Μέγαρα, η Ελευσίνα, ο Πειραιάς, το Φάληρο και άλλες.

Για αυτόν τον σκοπό υπάρχει και γραμμή SMS, όπου οι ακροατές του Easy 97.2 μπορούν να στηρίξουν τη Μαρία Κωνσταντάκη στέλνοντας μήνυμα με τη φράση «στηρίζω τη Μαρία» στο 19813, με κόστος 3 ευρώ συν ΦΠΑ και τέλη κινητής τηλεφωνίας. «Ο ιδιαίτερος αυτός «περίπατος» σηματοδοτεί την παράδοση, την εξέλιξη, την αλλαγή, τον αγώνα, την πίστη και την δύναμη όλων των παιδιών που έχουν περάσει κάποια μορφή καρκίνου. Γιατί όσο υπάρχουν παιδιά που έχουν ανάγκη θα υπάρχουν και άνθρωποι που θα τα στηρίζουν!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ραδιοσταθμός.