Ο Χρήστος Νικολόπουλος στο «Σπίτι με το Mega»

Ο Χρήστος Νικολόπουλος στο «Σπίτι με το Mega»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (26/10/2021).

26 Οκτωβρίου 2021

Σε έναν από τους μεγαλύτερους λαϊκούς συνθέτες των τελευταίων δεκαετιών είναι αφιερωμένο το ερχόμενο Σαββατόβραδο, στο «μεγάλο κανάλι». Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 22.00 ο Χρήστος Νικολόπουλος έρχεται στο «Σπίτι με το Mega» μαζί με τρεις σπουδαίες γυναικείες φωνές, την Ελένη Βιτάλη, τη Γλυκερία και την Πίτσα Παπαδοπούλου, που θα ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες όπως τα «Αγριολούλουδο», «Νύχτα στάσου», «Αν πεθάνει μια αγάπη», «Νυχτερίδες και αράχνες», μέχρι τα «Δεν μετανιώνω», «Άιντε μάτια μου γλυκά», «Παίξε Χρήστο επειγόντως» και «Δεν υπάρχουν άγγελοι». Guest star θα είναι ένα ακόμη σημαντικό όνομα του λαϊκού και του «έντεχνου» ρεπερτορίου, ο Κώστας Μακεδόνας.

-------------------------

Η Μιμή Ντενίση και ο Τάσος Χαλκιάς στο «The 2Night Show».

Δύο δημοφιλείς ηθοποιοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Η Μιμή Ντενίση μιλά για τη σχέση της με τους παπαράτσι, τους πρώην συντρόφους της, την απώλεια της μητέρας της, την κόρη της και τη νέα της ταινία-υπερπαραγωγή «Σμύρνη μου αγαπημένη». Και ο Τάσος Χαλκιάς μιλά για έναν χαρακτηρισμό που έχει δεχθεί από συναδέλφους του, την άρνησή του να συμμετάσχει στο θεατρικό έργο «Το κλουβί με τις τρελές», την εμπειρία του ως «μαθητής» του Αλέξη Μινωτή, την σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» της ΕΡΤ1 όπου πρωταγωνιστεί, τη γνώμη του για την «παντοκρατορία» των σκηνοθετών και τις διαφορές ανάμεσα σε θέατρο και τηλεόραση.

-------------------------

Στράτος Τζώρτζογλου, Σοφία Μαριόλα και Ελένη Βουλγαράκη στο «After Dark».

Ένα διάσημο ζεύγος και ένα ανερχόμενο τηλεοπτικό πρόσωπο θα είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά, την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.00 στο Open. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα μιλούν για τους ενδοιασμούς που ένιωσαν στην αρχή, την πρώτη συνάντηση του γιου του Στράτου Τζώρτζογλου με την μητριά του, τον αληθινό έρωτα εν έτει 2021, το #MeToo, το αν έχουν σχέδια για ένα παιδί κ.ά., ενώ στο «εξομολογητήριο» της εκπομπής ρωτούν ο ένας τον άλλο. Εκεί θα πάρει θέση και η Ελένη Βουλγαράκη, συμπαρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» και παραγωγός του Music 89.2, απαντώντας στις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά.

-------------------------

Επιχειρηματικά και επιστημονικά «Success Stories» έρχονται στο Open.

Μια ακόμη εκπομπή εντάσσει στο πρόγραμμά του το «ανοιχτό κανάλι», αυτή τη φορά όμως με θεματολογία που δεν υπάρχει σε καμία άλλη του φετινού ανταγωνισμού. Αύριο στις 01.30 θα κάνει πρεμιέρα το «Success Stories» με παρουσιαστή τον Σπύρο Κούφαλη, που θα προβάλλει και θα αναδεικνύει ιστορίες επιτυχίας ελλήνων και ελληνίδων στον χώρο του επιχειρείν και της επιστήμης. Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο Διαμαντής Μασούτης, ιδρυτής της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

-------------------------

Ταξίδι στην Ελλάδα μέσα από ταινίες και σειρές στο Novalifε εxtra.

Νέο pop up κανάλι από τη συνδρομητική πλατφόρμα του United Group, αφιερωμένο στις παραγωγές που γυρίστηκαν σε μερικές από τις ομορφότερες τοποθεσίες της χώρας μας. Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και μέχρι τις 12 του μήνα, θα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές της Nova το κανάλι Novalifε εxtra, το οποίο θα προβάλλει τρεις σειρές back to back τις καθημερινές στις 20.00, ενώ το ΣΚ θα έχει ενισχυμένο και ολοήμερο πρόγραμμα. Από ταινίες θα προβληθούν τίτλοι όπως οι «Όχθες», «Amore mio», «Τhe Kings of Mykonos», «Τέλειοι ξένοι», «Τεστοστερόνη», «Ο εχθρός μου» κ.ά., και από σειρές το «Κόκκινο φεγγάρι», η «Ζωή μας μια βόλτα», το «Φεύγα», η «Βεντέτα», το «Alma Libre» και άλλες.