Η «Golden Visa» σε πρώτο πλάνο στο «Vice Specials»

Η «Golden Visa» σε πρώτο πλάνο στο «Vice Specials»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (27/10/2021).

27 Οκτωβρίου 2021

Στο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για την ανάκαμψη της αγοράς ακινήτων, και εφαρμόζεται ήδη στην Ελλάδα, θα είναι αφιερωμένο το νέο επεισόδιο της εκπομπής του Vice, αύριο στις 01.15 στον ΑΝΤ1. Η ομάδα του «Vice Specials» ερευνά την «Golden Visa», η οποία εκτιμάται ότι έφερε έσοδα άνω των 2 δισ. στην αγορά ακινήτων, μιλώντας με επενδυτές, κτηματομεσίτες, επενδυτικούς συμβούλους, υπεύθυνους ξένων επενδύσεων και κινέζους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει τόσο το προσκήνιο όσο και το παρασκήνιο της «Golden Visa», με ορισμένους να μιλούν θετικά για αυτήν, κάνοντας για ξένες επενδύσεις που βοηθούν τη χώρα μας, και άλλους να μιλούν αρνητικά υποστηρίζοντας ότι έχουν παρατηρηθεί πολλές παρατυπίες κατά τη μεταβίβαση ακινήτων.

-------------------------

Πρεμιέρα για τη «Μεγάλη Εικόνα» στο Mega.

Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα στις 23.50 θα προβάλλεται η νέα ενημερωτική εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη στο «μεγάλο κανάλι». Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου του σταθμού, «η νέα, εβδομαδιαία εκπομπή επικαιρότητας, δημοσιογραφικής ανάλυσης και συνεντεύξεων φέρνει σε πρώτο πλάνο τα πρόσωπα αλλά και τα μεγάλα γεγονότα. Με ανοιχτούς ορίζοντες, με βάθος και χωρίς κορώνες, όπως χρειάζεται, για να δούμε τη «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ», την ουσία των θεμάτων και των ανθρώπων».

-------------------------

Ο Ζήσης Ρούμπος και η Θέλξη στο «The 2Night Show».

Ένας stand-up κωμικός και μια τραγουδίστρια είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Ο Ζήσης Ρούμπος μιλά για τον δραματικό ρόλο που περιμένει να του έρθει, τα λάθη που έκανε στην συμπεριφορά του και πως τα διόρθωσε, τη γυναίκα του και τον γιό του. Και η Θέλξη μιλά για την χρόνια απουσία της από τις πίστες και την απόφασή της να επιστρέψει, το όνειρο που έχει από μικρή, το τάμα της που εκπληρώθηκε, τον σύζυγό της, τα παιδιά της, το νέο της ξεκίνημα και τις μελλοντικές της συνεργασίες.

-------------------------

Ο Μπάμπης Στόκας στο «Ανοιχτά» του Open.

Ο δημοφιλής συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής και μέλος των Πυξ Λαξ, είναι ο νέος καλεσμένος της εκπομπής της Αννίτας Πάνια, αύριο στις 00.15. Ο Μπάμπης Στόκας θα μιλήσει για το θρυλικό συγκρότημα, αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες γύρω από αυτό, τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στην Καλαμάτα και το Μενίδι, την φιλία του με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, την λατρεία του για την ταχύτητα και ένα περιστατικό με συνάδελφό του τραγουδιστή που τον στεναχώρησε. Επιπλέον, θα τραγουδήσει μερικές από τις πολλές επιτυχίες του για τους τηλεθεατές του Open, ενώ στο στούντιο του «Ανοιχτά» θα βρεθούν και φίλοι του.

-------------------------

«Historia Minimas»: Νέα σειρά ντοκιμαντέρ στη Φωνή της Ελλάδας.

Μια παραγωγή που αποτελεί προϊόν σύμπραξης ανάμεσα στην ΕΡΤ και το βελγικό Radio Panik, έρχεται από αυτή την εβδομάδα στο διεθνές δημόσιο ραδιόφωνο. Από αυτή την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή στις 13.00 ώρα Ελλάδας -και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 02.00 ώρα Ελλάδας- η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Historia Minimas», θα ερευνά διάφορα ιστορικά γεγονότα, με επικεφαλής τον Θωμά Σίδερη από την Ελλάδα και τον Jonathan Parker από το Βέλγιο. Στο πρώτο της επεισόδιο με τίτλο «Από τα Γερμανικά στο Μπλόκο», εστιάζει στην προσφυγική εγκατάσταση στην περιοχή της Κοκκινιάς, και το πως βίωσαν οι νεότεροι εξ αυτών τη ναζιστική Κατοχή.