«Ανεβάζει στροφές» σε όλα τα επίπεδα ο Rebel 105.2

«Ανεβάζει στροφές» σε όλα τα επίπεδα ο Rebel 105.2
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ετοιμάζεται, σιγά σιγά, για να μπει στον ανταγωνισμό το νέο ροκ ραδιόφωνο του Παναγιώτη Κωστάκη.

05 Νοεμβρίου 2021

Δεν χάνουν χρόνο, όπως φαίνεται, οι συντελεστές του Rebel 105.2, μια μόνο εβδομάδα μετά το λανσάρισμά του. Με τη βοήθεια του «αδερφού» Kiss 92.9 ξεκίνησε η προώθηση του νέου εγχειρήματος, με κάποιες αναρτήσεις των παραγωγών του (και όχι μόνο) στα social media και δελτία τύπου στα ΜΜΕ για αρχή, ενώ ξεκίνησαν να παίζουν και οι πρώτες διαφημίσεις ανάμεσα στα τραγούδια του.

Το playlist του εμπλουτίζεται με περισσότερα mainstream ροκ κομμάτια από τα 70s, τα 80s και τα 90s -όπως αναφέρει ο ίδιος ο ραδιοσταθμός για το προφίλ του- μαζί και με κάποια (λιγότερα) από τα 60s και τα 00s. Σε τεχνικό επίπεδο, στο πεδίο «radiotext» του RDS (δεν εμφανίζεται σε όλους τους δέκτες) έχει μπει και το «track on air», που αναγράφει το τραγούδι που παίζει ανά πάσα στιγμή στον αέρα. Κυρίως για τους λιγότερο «ψαγμένους» με το ροκ ρεπερτόριο.

Μπορεί σε πρώτη φάση ο Rebel 105.2 να μην σκοπεύει να βγάλει πρόγραμμα, για να μπει 100% στον ανταγωνισμό, ωστόσο ήδη δείχνει τις προθέσεις του. Με τη βασικότερη να είναι η προσέλκυση ακροατών από τον Red 96.3 και τον Rock FM 96.9, που στην τελευταία διμηνιαία μέτρηση συγκέντρωσαν αθροιστικά ένα (πολύ υψηλό) 18,5%.