«Εφημερίδα των Συντακτών», 9 χρόνια στις επάλξεις

«Εφημερίδα των Συντακτών», 9 χρόνια στις επάλξεις
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και το γιορτάζει αυτό το Σαββατοκύριακο με ένα επετειακό τεύχος.

06 Νοεμβρίου 2021

Η συνεταιριστική «Εφημερίδα των Συντακτών» μπήκε πλέον στο 10ο χρόνο της ζωής της, ένα μεγάλο επίτευγμα ούτως ή άλλως, πολύ πιο σπουδαίο όμως αν αναλογιστούμε τι είδους εφημερίδα είναι. Πριν από 9 χρόνια μαζεύτηκε μία ομάδα ανθρώπων απ' όλες τις κατηγορίες (διοικητικοί, τεχνικοί, δημοσιογράφοι) κι έφτιαξαν ένα πλήρες εκδοτικό εγχείρημα, έναν συνεταιρισμό και μία εταιρία. Από την ασφάλεια μέχρι το λογιστήριο, από το εμπορικό μέχρι το ατελιέ, από τους δημοσιογράφους μέχρι τους τεχνικούς, από τους ανθρώπους στο πρακτορείο μέχρι τους διορθωτές. Και πολλοί ακόμα. Ενα γεμάτο, δίχως κενά, σχήμα. Που συνεχίζει αγέρωχα...

Εννέα χρόνια «Εφημερίδα των Συντακτών», επίτευγμα! 

Σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών-Σαββατοκύριακο» κυκλοφορεί με μια επετειακή έκδοση με γνωστούς συγγραφείς που γράφουν αποκλειστικά για την «Εφ.Συν.» από ένα πρωτότυπο διήγημα, κομίστες που δημιουργούν από ένα ξεχωριστό κόμικ και τους σκιτσογράφους της εφημερίδας που αποτυπώνουν με το πενάκι τους την έμπνευσή τους από αυτά τα εννέα χρόνια έκδοσης της μοναδικής ανεξάρτητης συνεταιριστικής εφημερίδας.

Και όλα αυτά στην κανονική τιμή της εφημερίδας. Η «Εφημερίδα των Συντακτών» κυκλοφορεί σήμερα με την ακριβή της έκδοση στην τιμή της απλής, των 2 ευρώ δηλαδή.