Μπαίνει στις ακροαματικότητες ο Zeppelin 106.7

Μπαίνει στις ακροαματικότητες ο Zeppelin 106.7
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ετοιμάζεται να μπει στον ανταγωνισμό ο ροκ σταθμός της ΕΡΤ.

11 Νοεμβρίου 2021

Ένα ακόμη πρόγραμμα της ΕΡΑ έρχεται να ενισχύσει το -ήδη αυξημένο- μερίδιό της στη ραδιοφωνική αγορά. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση αποφάσισε να βάλει και τον νεοσύστατο Zeppelin 106.7 στις ακροαματικότητες της MRB και της Global Link, αρχικά από αυτόν τον μήνα μέχρι το τέλος του 2021.

Η σχετική απόφαση, που χρονολογείται από την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέρει ότι εγκρίνει «τη συμπλήρωση του συμφωνητικού μεταξύ της ΕΡΤ ΑΕ και της Αστικής Εταιρίας Μέτρησης Ακροαματικότητας Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (ΑΕΜΑΡ), της MRB HELLAS SA και της GLOBAL LINK ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ, όπως και της συμφωνίας με το ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, με την προσθήκη του ραδιοφωνικού σταθμού Zeppelin στις υπηρεσίες μέτρησης και καταγραφής ακροαματικότητας».

Τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής του Zeppelin 106.7, σε επίπεδο απήχησης, είναι πολύ ενθαρρυντικά. Για παράδειγμα στις μετρήσεις που διεξάγει ανά εβδομάδα το e-radio.gr, ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά live streaming sites, ο ροκ σταθμός της ΕΡΤ βρέθηκε δεύτερος με 14,6% ανάμεσα σε όλα τα ραδιόφωνα του είδους, πίσω μόνο από τον Rock FM 96.9 (24,2%).

Τέλος, η δημόσια ραδιοτηλεόραση κατοχύρωσε κι επισήμως το όνομα του Zeppelin, με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου να κάνει δεκτή τη σχετική αίτησή της.