Απολύθηκε από τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο Βασίλης Βέργης

Απολύθηκε από τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο Βασίλης Βέργης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με προσωπική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, όπως καταγγέλλει ο ίδιος.

15 Νοεμβρίου 2021

Μια ακόμη απόλυση έλαβε χώρα στον αθλητικό ραδιοσταθμό του ΣΚΑΪ, μετά από παρέμβαση του ισχυρού άνδρα του ομίλου, δύο μήνες μετά την απομάκρυνση (και) του Μιχάλη Λεάνη. Από την περασμένη Παρασκευή ο Βασίλης Βέργης δεν ανήκει στο δυναμικό του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 έπειτα από 6,5 χρόνια, με προσωπική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου του όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media.

Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι θα κινήσει τις σχετικές νομικές ενέργειες για την απόλυσή του, και τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσει τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν. Τέλος, έδωσε τις ευχαριστίες του στον διευθυντή του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 και συμπαρουσιαστή στην εκπομπή του, Βάιο Τσούτσικα.

Επειδή σέβομαι -και ευχαριστώ πολύ- όσους ρωτούν να μάθουν γιατί από σήμερα δεν είμαι στην εκπομπή (ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ) που δημιούργησα (Με ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ σημειώνω: με τεράστια επιτυχία) πριν από 6,5 χρόνια στον ΣΠΟΡfm 94,6, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι τουτο: την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, εντελώς αιφνιδιαστικά, ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ από τον σταθμό με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου. Τα “πως” και “γιατί” θα δημοσιοποιηθούν ΟΛΑ τις επόμενες ημέρες. Για την ώρα καταλαβαίνετε ότι προηγούνται οι νομικές ενέργειες.

Υγ. Ευχαριστώ και δημόσια τον ΦΙΛΟ ΜΟΥ Βαιο Τσουτσικα. Για την εξαιρετική συνεργασία μας αλλά και για την στάση που κράτησε στο θέμα. Και την Παρασκευή και πριν από λίγη ώρα στον αέρα του ΣΠΟΡ fm 94,6″.

Το όνομα του Βασίλη Βέργη ήδη απουσιάζει από το πρόγραμμα του ραδιοσταθμού, με τον Βάιο Τσούτσικα να συνεχίζει προς το παρόν μόνος του στο πρωινό 10-12.