Αρθρογράφος στο News 24/7 ο Λάκης Λαζόπουλος

Αρθρογράφος στο News 24/7 ο Λάκης Λαζόπουλος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (16/11/2021).

16 Νοεμβρίου 2021

Την δική του στήλη στο ενημερωτικό portal της 24 Media, απέκτησε ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής, η οποία θα έχει τίτλο «Στο στόμα του Λάκη». Ο Λάκης Λαζόπουλος θα αρθρογραφεί κάθε Τρίτη -ημέρα που έβγαινε στον Alpha το «Αλ Τσαντίρι Νιούς»- «με το δικό του ξεχωριστό και καυστικό χιούμορ» όπως αναφέρει το portal, σχολιάζοντας την επικαιρότητα, πρόσωπα και καταστάσεις. Το πρώτο του κείμενο έχει ήδη δημοσιευτεί και έχει τίτλο «ο Δένδιας στο παντζούρι και το ΚΙΝΑΛ που παχαίνει χωρίς να τρώει».

-------------------------

Η Τζένη Μπαλατσινού στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, είναι η καλεσμένη της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου την ερχόμενη Πέμπτη στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Η Τζένη Μπαλατσινού μιλά για τα καλλιστεία, το μόντελινγκ, την τηλεόραση, το διαζύγιό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο, την σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια και τις δυσκολίες που συνάντησε στη γέννηση του τέταρτου παιδιού της.

-------------------------

Ο Νίκος Μουτσινάς στο «Ανοιχτά».

Τον δημοφιλή παρουσιαστή, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία τις τελευταίες σεζόν με το «Καλό Μεσημεράκι», φιλοξενεί στην εκπομπή της η Αννίτα Πάνια την ερχόμενη Πέμπτη στις 00.15 στο Open. Ο Νίκος Μουτσινάς μιλά για τα παιδικά του χρόνια, την απώλεια της μητέρας του, τις σχέσεις με τον πατέρα και τα αδέρφια του, τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, τη διαφορετικότητα, το μεγάλο του όνειρο, το #metoo στο θέατρο και τη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου. Στην εκπομπή παρεμβαίνουν οι φίλες του, Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Σολωμού και Ματίνα Νικολάου.

-------------------------

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στα «Πλάνα με ουρά».

Στην εκπομπή της ΕΡΤ2 που είναι αφιερωμένη στα ζώα, φιλοξενείται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας την ερχόμενη Κυριακή στις 18.05. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μιλά στην Τασούλα Επτακοίλη για την τεράστια οικολογική καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού, την κλιματική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και ο υπόλοιπος κόσμος, και τον δικό της ορισμό για την φιλοζωία, ενώ παρουσιάζει στους τηλεθεατές της εκπομπής την Καλυψώ, την αδέσποτη γάτα από την Κάρπαθο που υιοθέτησε πρόσφατα.