Στο Mega με εκπομπή για την ευεξία ο Θανάσης Ευθυμιάδης

Στο Mega με εκπομπή για την ευεξία ο Θανάσης Ευθυμιάδης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (30/11/2021).

30 Νοεμβρίου 2021

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αναδεικνύει μέσα από τα social media τον εναλλακτικό τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει, στο εξής θα κάνει το ίδιο και στην τηλεόραση. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης θα παρουσιάζει μέσα από το Mega την εκπομπή «Ρίζες», η οποία θα ασχολείται με την ευεξία και την φυσιολατρία, μέσα από ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, το περπάτημα σε δάση, τον διαλογισμό κ.ά. Το νέο πρόγραμμα του «μεγάλου καναλιού» θα δίνει βήμα και σε αγρότες, θεραπευτές, καλλιτέχνες και ανθρώπους που άφησαν την πόλη για να ζήσουν στην επαρχία, για να καταθέσουν στην κάμερα τις εμπειρίες τους.

-------------------------

Η Πέγκυ Ζήνα στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Μια από τις δημοφιλέστερες λαϊκές τραγουδίστριες των τελευταίων ετών φιλοξενεί η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, την ερχόμενη Πέμπτη στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Η Πέγκυ Ζήνα μιλά για το επεισοδιακό ξεκίνημα της πορείας της στη μουσική, το πρώτο της τραγούδι, τον έρωτά της με τον Γιώργο Λύρα, την κόρη τους, τις μεγάλες συνεργασίες της με κορυφαίους συνθέτες και τραγουδιστές και τα όνειρά της.

-------------------------

Ο Χρήστος Δάντης στο «Ανοιχτά».

Ο γνωστός τραγουδιστής θα είναι ο καλεσμένος της εκπομπής της Αννίτας Πάνια, την ερχόμενη Πέμπτη στις 12 τα μεσάνυχτα στο Open. Ο Χρήστος Δάντης μιλά για τα παιδικά του χρόνια, την σχέση του με τον πατέρα του, την απώλεια της μητέρας και του αδερφού του, την σχέση του με τη θρησκεία, τις αντιδράσεις που προκάλεσε το νέο του τραγούδι, τον πόλεμο που δέχτηκε σε καλλιτεχνικά σχήματα που συμμετείχε, τις οικονομικές του απολαβές, τη διαφορετικότητα και το bullying. Στο «Ανοιχτά» θα παρέμβουν ο Κώστας Τουρνάς, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Γιάννης Χατζόπουλος.