Το «Mappes Show» συνεχίζει τους ραδιομαραθωνίους του και στο My Radio 104.6

Το «Mappes Show» συνεχίζει τους ραδιομαραθωνίους του και στο My Radio 104.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Υποσχόμενο να σπάσει το δικό του ρεκόρ συνεχόμενων ωρών στον αέρα.

03 Δεκεμβρίου 2021

Μετά τον Ρυθμό 94.9 και το My Radio 104.6 θα διοργανώσει φέτος ραδιομαραθώνιο, τις τελευταίες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Παρά το γεγονός ότι άλλαξαν ραδιοφωνική «στέγη», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Stam Din Dan Done και η Ιωάννα Λαϊου, ετοιμάζονται για πέμπτη χρονιά να κλειστούν για μέρες σε ένα booth, κρατώντας συντροφιά στους ακροατές τους και βοηθώντας ένα φιλανθρωπικό σωματείο κάθε φορά.

Ο Ραδιομαραθώνιος του «Mappes Show» θα βγει στον αέρα σε δύο εβδομάδες, από τις 17 έως τις 23 Δεκεμβρίου, με σκοπό οι συντελεστές της εκπομπής να μείνουν για 154 ώρες συνεχόμενες στον αέρα, κάτι λιγότερο δηλαδή από μια εβδομάδα. Μέσα από το My Radio 104.6 θα παίζουν μόνο τις παραγγελιές και τις αφιερώσεις των ακροατών τους, οι οποίοι θα πρέπει να τις στείλουν στο 19811 με σκοπό τη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Αυτή τη χρονιά οι πρωινοί του ραδιοσταθμού δεν θα βγαίνουν από κάποιο εμπορικό κέντρο ή το κεντρικό στούντιο, όπως έκαναν τα τελευταία χρόνια, αλλά από δύο τροχόσπιτα που θα ταξιδεύουν σε όλη την Αθήνα και θα διανυκτερεύουν σε μεγάλες πλατείες της πόλης.