Ολοι μιλούν για τη Μαρία Φαραντούρη και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στο «Μουσικό Κουτί»

Ολοι μιλούν για τη Μαρία Φαραντούρη και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στο «Μουσικό Κουτί»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλά, περιέργως πώς, αυτό δεν αποτυπώνεται στην τηλεθέαση.

06 Ιανουαρίου 2022

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τη Ρένα Μόρφη χτύπησαν top με το χθεσινοβραδινό «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ και καλεσμένους την -respect- Μαρία Φαραντούρη (τεράστια) και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη που είχε πολλά χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση. Η εκπομπή ήταν μαγική. Και τι δεν έπαιξαν χθες, από Μάνο Χατζιδάκι και Leonard Cohen μέχρι Radiohead (Exit Music) και Μίκη Θεοδωράκη. Και από κυπριακά νανουρίσματα έως αμερικανικά παραδοσιακά spiritual και τραγούδια της λατινικής Αμερικής.

Ήταν, όπως το περιμέναμε, μία εκπομπή αληθινό διαμάντι. Οπως και τα περισσότερα «Μουσικά Κουτιά», άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο. Σωστά το λέει η ΕΡΤ, «αυτό που έχει πετύχει ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι να πείσει συναδέλφους του, που έχουν ελάχιστες ή και καθόλου τηλεοπτικές εμφανίσεις να έρχονται στο στούντιο τόσο για να μας μιλήσουν αλλά κυρίως για να μας τραγουδήσουν». Μεγάλη υπόθεση.

Την εκπομπή μπορείτε να τη δείτε στο ERTFLIX

 

Το hashtag #mousikokouti βρέθηκε ακόμα και στην πρώτη θέση των τάσεων στο Twitter ενώ η εκπομπή σε τηλεθέαση πέτυχε ένα 6,1% στο σύνολο του κοινού κι ένα 4,4% στο δυναμικό, στις ηλικίες μέχρι 55 ετών. Σαφώς υψηλότερα από τα συνηθισμένα του νούμερα αλλά όχι τίποτε συνταρακτικά αποτελέσματα. Αν και πέρασε κάποια άλλα κανάλια. Προφανώς ο περισσότερος κόσμος δεν θέλει να βλέπει υψηλής ποιότητας τηλεόραση. Δεν πειράζει, αυτός χάνει.

Ακολουθεί η τηλεθέαση της εκπομπής ανά τέταρτο

Σύνολο
2,4
3,4
4,2
5,5
7,5
7,8
8,6
8,4
6,9
6,7

Δυναμικό
1,9
2,3
3,6
4,7
5,6
5,4
5,9
5,8
4,8
4,3

 

Και σχόλια από τους συντελεστές της εκπομπής στα social media