«Ράδιο Αρβύλα»: Σαν να μη συνέβη τίποτα (σχεδόν)

«Ράδιο Αρβύλα»: Σαν να μη συνέβη τίποτα (σχεδόν)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα βασικά σημεία του «restart» της σατιρικής εκπομπής, μετά την αποπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

10 Ιανουαρίου 2022

* Η έναρξη περιείχε ειδικό intro, σαν αυτά που παίζουν στις πρεμιέρες κάθε σεζόν. Σηματοδοτώντας κάπως έτσι μια νέα αρχή.

* Στη συνέχεια προβλήθηκαν και βίντεο με οικογένειες που «διαφήμιζαν» το «Ράδιο Αρβύλα», όπως πριν.

* Όπως έγινε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1 στα social media, έτσι και στον αέρα οι τρεις εναπομείναντες παρουσιαστές κάθησαν σε διαφορετικές θέσεις, για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της εκπομπής.

* Σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες εκπομπές τους, πριν τη Χριστουγεννιάτικη διακοπή, οι παρουσιαστές δεν αναφέρθηκαν δόλου στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες που έχουν δημοσιοποιηθεί εναντίον του.

* Η ενότητα του «κρύου ανέκδοτου» που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, προφανώς και καταργήθηκε.

* Ως προς την στάση τους στην κυβέρνηση ήταν ακόμα πιο αιχμηροί σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκπομπές τους, με τα «βέλη» τους να στρέφονται κυρίως κατά των Κυριάκου Μητσοτάκη, Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Οικονόμου.

* Tον Αδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίον βρίσκονται άλλωστε σε κόντρα, τον περιποιήθηκαν ιδιαιτέρως. Τον «έκραξαν» και για τους λογαριασμούς που έχουν συνεργάτες του, μέσα από το γραφείο του όπως είπαν, στο Twitter

* Στη ψηφοφορία της εκπομπής ζήτησαν από τους τηλεθεατές να βαπτίσουν την επόμενη, μετά τον Διομήδη, κακοκαιρία: Μητσοτακίδη, Αδωνίδη, Πλευρίδη ή Βορίδη

* Στον Κυριάκο Μητσοτάκη «χρέωσαν» και έναν σεισμό που έγινε πολύ κοντά στο στούντιο της εκπομπής, την ώρα που εκείνη προβάλλονταν.

* Σχεδόν ίδια με πριν η κριτική τους προς τον ΣΥΡΙΖΑ, τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης και τον... ΣΚΑΪ.

* Σε παρόμοιο μοτίβο με το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο», που ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσει το αφιέρωμά του στην ελληνική τηλεόραση των 90s.

 

Και η υποδοχή από το Twitter