Οι γιορτές των «απόκληρων της ηρωίνης» στην «Αυτοψία»

Οι γιορτές των «απόκληρων της ηρωίνης» στην «Αυτοψία»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (12/01/2022).

12 Ιανουαρίου 2022

Μια διαφορετική όψη των Χριστουγέννων στη χώρα μας, παρουσιάζει στο νέο της επεισόδιο η εκπομπή έρευνας του Αντώνη Σρόιτερ, αύριο στις 00.30 στον Alpha. Τις ημέρες των γιορτών η «Αυτοψία» βρέθηκε δίπλα σε άστεγους χρήστες ναρκωτικών, οι οποίοι περιέγραψαν στην κάμερα την καθημερινότητά τους, τον αποκλεισμό και τον πόνο που βιώνουν, και την προσπάθειά τους να απεξαρτηθούν ζώντας μέσα σε σκοτεινά στενά.

-------------------------

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1.

Μια «εφ' όλης της ύλης πολιτική συνέντευξη», όπως αναφέρει το κανάλι, θα δώσει ο πρωθυπουργός στον Νίκο Χατζηνικολάου αύριο στις 23.45. Το βασικό της θέμα θα είναι η κορύφωση της πανδημίας, ωστόσο όπως επισημαίνει ο ΑΝΤ1 η συζήτηση δεν θα περιοριστεί εκεί.

-------------------------

Γιώργος Καζαντζής και Βασίλης Λέκκας στο «Μουσικό Κουτί».

Σε έντεχνους, λαϊκούς και παραδοσιακούς ρυθμούς θα κινηθεί αυτή την εβδομάδα η μουσική εκπομπή της ΕΡΤ1. Απόψε στις 22.00 ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη φιλοξενούν τον Γιώργο Καζαντζή και τον Βασίλη Λέκκα, με guest τη Σοφία Παπάζογλου. Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τραγούδια όπως τα «Χειμωνανθός», «Μέλισσες», «Η Μπαλάντα των Αισθήσεων και των Παραισθήσεων», «Κοίτα με στα μάτια», «Άσε με να λέω» και άλλα, μαζί με τους παρουσιαστές της εκπομπής, ενώ θα μιλήσουν και για τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας τους στη μουσική.