Ξεκίνησε εκπομπές ο Θανάσης Λάλας

Ξεκίνησε εκπομπές ο Θανάσης Λάλας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από σήμερα στα Παραπολιτικά 90.1.

17 Ιανουαρίου 2022

Καθημερινά στις 12 το μεσημέρι. Και το Σάββατο στην εφημερίδα Παραπολιτικά εξηγούσε τι ραδιόφωνο θα κάνει: «Θα ’θελα να κάνω µια εκποµπή-γιορτή! Θέλω κάνοντας ραδιόφωνο να συναντηθώ και να ενώσω τη φωνή µου µε ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε διχασµούς, στην οµαδοποίηση, στις ακραίες συµπεριφορές και στην οπαδοποίηση».

Τι θα είναι τελικά η εκποµπή σου;
Μια γιορτή. Μια βιοτεχνία παραγωγής ιδεών µε πολύ χιούµορ και αυτοσαρκασµό! Και η ζωγραφική; Η ζωγραφική είναι πια η ζωή µου. Ζωγραφίζοντας, κάνοντας γλυπτική και επεµβαίνοντας σε αντικείµενα καθηµερινής χρήσης µεταµορφώνοντάς τα, µπορώ και ζω το σκοτεινό κοµµάτι του εαυτού µου, το οποίο είναι το πιο συναρπαστικό, γιατί µέσα εκεί κρύβεται ένας κόσµος εξαιρετικός.

∆εν φοβάσαι πια ότι, επιστρέφοντας στο ραδιόφωνο, µπορεί να ξαναζήσεις όλα αυτά που σε έκαναν να νιώσεις την ανάγκη να φύγεις µακριά από το ραδιόφωνο και τη δηµοσιογραφία;
Ένα πράγµα που µου έµαθε η Τέχνη ή, µάλλον, η ενασχόλησή µου µε την Τέχνη είναι ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγµα από τον φόβο. Ο φόβος είναι µια αναπηρία, µια αλυσίδα που σε κρατάει πάντα δεµένο στην αδιαφορία, µακριά από τη συναρπαστική εµπειρία.