Νέο τηλεοπτικό σίριαλ από τον Φοίβο Δεληβοριά

Νέο τηλεοπτικό σίριαλ από τον Φοίβο Δεληβοριά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εχει κατατεθεί η πρόταση και αναμένεται αυτή την εβδομάδα η έγκρισή της από το ΔΣ της ΕΡΤ.

22 Φεβρουαρίου 2022

Θα είναι ένα μουσικοχορευτικό σίριαλ μυθοπλασίας με τον ίδιο τον Φοίβο πρωταγωνιστή να παίζει το ρόλο ενός 45αρη τραγουδοποιού που θέλει να φτιάξε στην Αθήνα μία καινούργια «Μάντρα του Αττίκ». Τίτλος που επιλέχθηκε για τη νέα σειρά, όπως έγραψε αναλυτικά η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην Real News, είναι τα «Νούμερα».

Θα έχει κωμική ανάπτυξη με διαφορετικούς καλεσμένους-καλλιτέχνες σε κάθε εκπομπή. Θα παίζουν και αυτοί τον εαυτό τους, θα τραγουδούν κανονικά αλλά θα εμφανίζονται και ως ηθοποιοί. Ο Φοίβος έχει στο μυαλό του κάτι σαν το παλιό Extras του Ricky Gervais, το The Muppet Show και το νεότερο «Call my agent». Σκηνοθέτης θα είναι ο Γρηγόρης Καραντινάκης και το κάθε επεισόδιο θα έχει διάρκεια περίπου μιάμιση ώρα.

Τη νέα «Μάντρα του Αττίκ» την έχει κάνει ήδη πραγματικότητα ο Φοίβος με την «Ταράτσα του Φοίβου». Τώρα θα δούμε, υπό μορφή σεναρίου, και την προσπάθεια του ήρωά του να φτιάξει κάτι αντίστοιχο σε τηλεοπτικό πλαίσιο.

Ωραία ιδέα. Ο Φοίβος βρίσκεται σε απίστευτο δημιουργικό οίστρο τα τελευταία χρόνια. Εξελίσσεται σε σπουδαίο και πολύπλευρο καλλιτέχνη

* Η φωτογραφία είναι από τη νέα παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά  που ξεκινά την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στο Vox στην Ιερά Οδό. Θα βρίσκεται εκεί τις Παρασκευές μαζί με τη Νεφέλη Φασούλη και τον Δημήτρη Μεντζέλο από τα Ημμισκούμπρια.