To «Press» κι άλλες δύο πολύ καλές σειρές στο ERTFLIX

To «Press» κι άλλες δύο πολύ καλές σειρές στο ERTFLIX
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ιδανικές για binge watch αυτό το τριήμερο (αν δεν φύγετε).

24 Μαρτίου 2022

Στη μίνι σειρά «Press» ξεπροβάλλει ο ταραχώδης κόσμος των εφημερίδων, στη βρετανική πρωτεύουσα. Στα έξι επεισόδια της σειράς αποκαλύπτονται οι ζωές δημοσιογράφων και εκδοτών… Έρωτες, ψέματα, εύθραυστες και εφήμερες συμμαχίες και ηθικά διλήμματα ανθρώπων που παλεύουν να αλλάξουν τη ζωή τους, έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσουν την αλήθεια για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Στην αστυνομική σειρά μυστηρίου «Διεφθαρμένος κόσμος» (The Shadow Line), ο επιθεωρητής Τζόνα Γκάμπριελ καλείται να ερευνήσει τη δολοφονία του Χάρβεϊ Ρότεν, επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες οργανώσεις εγκλήματος στη Βρετανία, σε οχτώ επεισόδια που καθηλώνουν.

Το «Restless» είναι μίνι σειρά κατασκοπείας. Δύο χορταστικά επεισόδια φέρνουν στις οθόνες μας ένα all star cast καμουφλαρισμένο με μυστικά και σκοτεινά κίνητρα και φόντο τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Michelle Dockery που διακρίθηκε ως πρωταγωνίστρια με το «Downton Αbbey» και υπήρξε υποψήφια για Golden Globe και για 3 συνεχόμενα Emmy Awards, ξεχωρίζει ως Ruth Gilmartin, ενώ ο Rufus Sewell, του «ΖΕΝ» και η Charlotte Rampling συμπληρώνουν τις ερμηνείες που εντυπωσιάζουν.