Αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε

Αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γιάννης Αγγελάκας απάντησε στον γιο του πρωθυπουργού και καθάρισε για όλους μας.

24 Μαρτίου 2022

Με ένα post του στο Instagram ο μεγάλος Γιάννης Αγγελάκας «τακτοποίησε» τον γιο του πρωθυπουργού που ειρωνεύεται και υποτιμά καλλιτέχνες και τη συναυλία ειρήνης.

Του έγραψε: «Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη».

Υπενθυμίζουμε το αναιδές και ειρωνικό σχόλιο του υιού Μητσοτάκη: «Στην συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε».