Ο επιτυχημένος Νίκος Ξυδάκης

Ο επιτυχημένος Νίκος Ξυδάκης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το «105.5 Στο Κόκκινο» σε σταθερά ανοδική τροχιά.

11 Απριλίου 2022

Σε μία από τις καλύτερες φάσεις του βρίσκεται ο ραδιοσταθμός του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμαστε στα ραδιοφωνικά βέβαια γιατί στα οικονομικά, στα ιδιοκτησιακά, υπάρχουν διάφορα προβλήματα (όπως σε όλα τα ΜΜΕ του κόμματος) - μάλιστα αύριο Τρίτη έχει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία τους.

Ραδιοφωνικά όμως ο σταθμός είναι ανεβασμένος. Σκεφτείτε ότι είναι το μόνο ενημερωτικό ραδιόφωνο της Αττικής που γνώρισε άνοδο πέρυσι. Πλησιάζει το 3% και έχει αρχίσει να διεκδικεί την τρίτη θέση στα ειδησεογραφικά ραδιόφωνα, ξεπερνώντας σε κάποιες εβδομάδες τα Παραπολιτικά 90.1. Τον βοηθάει και η συγκυρία τώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται σε πτωτική πορεία. 

Διευθυντής του σταθμού τα τελευταία χρόνια είναι ο Νίκος Ξυδάκης και του πιστώνεται, αν μην τι άλλο, η καλή πορεία του ραδιοσταθμού. Με κάποιες, ραδιοφωνικού τύπου, παρεμβάσεις ο 105.5 Στο Κόκκινο θα ανέβει κι άλλο. Όχι βέβαια παρεμβάσεις απολύσεων ή περικοπών όπως σκέφτονται στα ανώτερα οικονομικά κλιμάκια της εταιρίας που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα ήταν και τόσο έξυπνο από τη μεριά τους να τα διαλύσουν όλα τώρα που τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Στοιχειώδες.