«Σέρρες»: Η πρώτη «original» παραγωγή του ΑΝΤ1+

«Σέρρες»: Η πρώτη «original» παραγωγή του ΑΝΤ1+
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στην streaming πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

12 Απριλίου 2022

Με την πρεμιέρα της σειράς «Σέρρες» συνδυάστηκε το σημερινό επίσημο λανσάρισμα του ΑΝΤ1+. Πρόκειται για την πρώτη «original» παραγωγή της νέας streaming πλατφόρμας, η οποία φέρει την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη -που επιστρέφει στη μυθοπλασία μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής- στο σενάριο και του Σταμάτη Πατρώνη στη σκηνοθεσία.

Στις «Σέρρες» πρωταγωνιστούν κυρίως νέοι ηθοποιοί, ο Γιώργος Γάλλος, ο Πάνος Νάτσης (που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή), η Λένα Δροσάκη, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Γιούλη Τσαγκαράκη και η Λένα Ουζουνίδου. Την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς. Η νέα σειρά είναι ήδη διαθέσιμη στο ΑΝΤ1+ με διπλό επεισόδιο, ενώ τα υπόλοιπα θα ανεβαίνουν κάθε Παρασκευή.

«Ο Οδυσσέας ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του. Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά», αναφέρει ο ΑΝΤ1 για την υπόθεση της σειράς.