Η ΕΡΤ ζητάει demo από μπάντες πιτσιρικάδων

Η ΕΡΤ ζητάει demo από μπάντες πιτσιρικάδων
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και προσφέρει στο νικητές επαγγελματική ηχογράφηση και video clip.

13 Απριλίου 2022

Ανοιχτό «μουσικό» κάλεσμα από την ΕΡΤ προς νεανικά συγκροτήματα με μέλη μαθητές γυμνασίου, λυκείου ή νέους μέχρι 18 ετών. Συγκροτήματα, όμως, χωρίς επαγγελματική δραστηριότητα. Οποιο είδος μουσικής κι αν παίζουν: rock, funk, garage, μέχρι παραδοσιακά, ρεμπέτικα ή trap και hip hop.

Στόχος; Η ανάδειξη των νέων μουσικών σχημάτων που δημιουργούνται καθημερινά σε σχολεία, (γυμνάσια, λύκεια, μουσικά σχολεία, κ.λπ).
Οι καλύτερες μπάντες θα επιλεγούν από ειδική επιτροπή η οποία θα αποτελείται από στελέχη της Τηλεόρασης και του Ραδιοφώνου της ΕΡΤ και αυτές θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εντελώς δωρεάν την πρώτη τους επαγγελματική ηχογράφηση στα στούντιο ηχογραφήσεων της ΕΡΤ, αλλά και να γυρίσουν το πρώτο τους video clip το οποίο θα ανέβει στο ERTFLIX. Η ενότητα θα λέγεται «Με τις μπάντες» - κάτι όχι τόσο έξυπνο και πρωτότυπο είναι η αλήθεια... .  

Στείλτε το υλικό σας αποκλειστικά στο [email protected] με τη μορφή αρχείου demo ή σχετικού συνδέσμου που θα περιλαμβάνει το υλικό, ηχητικό ή οπτικό.

Εντάξει, σούπερ κίνηση από την ΕΡΤ.