Από τους Arcade Fire στην Billie Eilish και από τον Harry Styles στον Danny Elfman

Από τους Arcade Fire στην Billie Eilish και από τον Harry Styles στον Danny Elfman
Ακολουθήστε μας στο Google news

Βλέπουμε σε live streaming το Coachella και το λες κι επιστροφή στην κανονικότητα.

17 Απριλίου 2022

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Κανονικότητα ναι, μια και επιτέλους πραγματοποιείται ένα μεγάλο μουσικό φεστιβάλ με πολύ-πολύ κόσμο και χωρίς υγειονομικούς περιορισμούς.

Το λες και ταλαιπωρία πάντως δύο μέρες τώρα, να βάζεις το ξυπνητήρι στις 5 και μισή και στις 6 το πρωί. Τέτοια ώρα ξυπνάμε, όπως κάνουμε πλάκα μεταξύ μας, μόνο όταν είναι να πάρουμε καράβι για το Αιγαίο. Είναι το Coachella όπως σας έχουμε πει και βλέπουμε σε live streaming διάφορα μεγάλα ονόματα. Αξίζει το ξύπνημα επομένως.

Οι Arcade Fire έδωσαν χθες τα ξημερώματα ένα live που ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή. Ηταν η έκπληξη του φεστιβάλ και ήταν καταπληκτικοί. Λίγο πιο μετά οι Idles απέδειξαν πως είναι ένα σούπερ πανκ συγκρότημα - κάποιοι λένε το σημαντικότερο του κόσμου. Ακολούθησαν η πολύ καλή Phoebe Bridgers, ο Lil Baby, ο Daniel Caesar και η βραδιά, δηλαδή το πρωινό έκλεισε με τον πολύχρωμο Harry Styles. Αυτά χθες το πρωί.

Σήμερα οι BROCKHAMPTON ανακοίνωσαν πως βγάζουν τον τελευταίο δίσκο τους μέσα στο 2022 και μετά διαλύονται, ο κινηματογραφικός συνθέτης Danny Elfman έδωσε μία επική συναυλία με μπάντα και ορχήστρα (ο ίδιος, 69 ετών, διηύθυνε), ο Stromae ήταν αρκετά στατικός (όσο είδα), ο Flume ήταν πολύ καλός ομολογώ, η Megan Thee Stallion κωλοχτυπιότανε (συγγνώμη κιόλας).

Αλλά τη μακράν καλύτερη εμφάνιση στο φεστιβάλ έχει κάνει έως τώρα η μοναδική Billie Eilish για την οποία μπορείτε να τα διαβάσετε αναλυτικά στο Loaded.gr. Σας αφήνω τώρα, πάω να κοιμηθώ.