Οι «αόρατες οικογένειες» στο επίκεντρο του «Special Report»

Οι «αόρατες οικογένειες» στο επίκεντρο του «Special Report»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (27/04/2022).

27 Απριλίου 2022

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας αλλά και όσοι θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί, εστιάζει η εκπομπή έρευνας του ΑΝΤ1 την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.15. Ο Αντώνης Φουρλής μιλά με δύο ομόφυλα ζευγάρια, την Γιολάντα και τη Γεωργία που μεγαλώνουν μαζί ένα μικρό αγόρι, και την Άννα και την Παλόμα που ήρθαν από την Ισπανία για να μεγαλώσουν στην Ελλάδα το τρίτο τους παιδί. Στην κάμερα του «Special Report» μιλούν, επίσης, ο δημοφιλής σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, ο πρώην παρουσιαστής και νυν επιχειρηματίας Φώτης Σεργουλόπουλος, η ακτιβίστρια και πρόεδρος των «Οικογενειών Ουράνιο Τόξο» Στέλλα Μπελιά, και η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου.

-------------------------

Ο Γιάννης Βογιατζής μιλά στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου φιλοξενείται αύριο στις 12 τα μεσάνυχτα, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1. Ο Γιάννης Βογιατζής μιλά για τις σημαντικότερες στιγμές του στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση, την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, την συνάντησή του με τον Δημήτρη Χόρν, την στιγμή που βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο, την πιο δύσκολη παράσταση της ζωής του, τους ρόλους του που ξεχώρισαν και τις ταινίες που άφησαν εποχή.

-------------------------

Η Μάρω Κοντού καλεσμένη στο «Ανοιχτά».

Σχεδόν ταυτόχρονα με το «Ενώπιος Ενωπίω», στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια θα βρίσκεται άλλη μια μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού κινηματογράφου. Αύριο στις 23.45, στο Open, η Μάρω Κοντού θα μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια, τον ελληνικό κινηματογράφο, τους έρωτες που έχει ζήσει, την πρώτη της συνάντηση με τον Δημήτρη Χόρν, συναδέλφους της από την εποχή που μεσουρανούσε ως ηθοποιός, την προσπάθειά της να κάνει παιδί, το #MeToo στο θέατρο και την καθημερινότητά της, και θα «παίξει ρακέτες» με πρωταγωνιστές όσους είχε συνεργαστεί.