Πρεμιέρα την άλλη Πέμπτη για τα «Ψέματα» στον Alpha

Πρεμιέρα την άλλη Πέμπτη για τα «Ψέματα» στον Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Συνεχίζονται οι προσθήκες στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

28 Απριλίου 2022

Μπορεί να οδεύουμε προς το τέλος της σεζόν, ωστόσο ο Alpha δεν σταματά να εμπλουτίζει το πρόγραμμά του, και μάλιστα με μια νέα ελληνική σειρά. Την άλλη Πέμπτη 5 Μαϊου στις 22.40 θα κάνουν πρεμιέρα στο κανάλι τα «Ψέματα», μια ιστορία «για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση», όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.

Στη νέα σειρά που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Γκικαπέππα στη σκηνοθεσία και του Νίκου Μήτσα στο σενάριο, πρωταγωνιστούν οι Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Δούκα, Ιωάννης Παπαζήσης, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής και Δημήτρης Αριανούτσος.

«Η Έλενα, καθηγήτρια σε Λύκειο επαρχιακής πόλης, χωρίζει μετά από πολλά χρόνια με το σύζυγό της και περνάει μια πιεσμένη περίοδο. Δέχεται όμως να βγει ραντεβού με τον Αντρέα, επιτυχημένο καρδιοχειρουργό, συνάδελφο της αδερφής της, και πατέρα ενός από τους μαθητές της», αναφέρει ο Alpha για την υπόθεση του πρώτου επεισοδίου των «Ψεμμάτων». Παρακάτω και το τρέιλερ της σειράς: