«Βλέπουμε την αγάπη σου μια και την τοποθέτησες στη μέση μιας γειτονιάς όπου θα την έβρισκαν γρήγορα»

«Βλέπουμε την αγάπη σου μια και την τοποθέτησες στη μέση μιας γειτονιάς όπου θα την έβρισκαν γρήγορα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η (θλιβερή;) ιστορία της Baby Girl...

10 Μαΐου 2022

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μία σκυλίτσα με το όνομα Baby Girl στεκόταν στο γρασίδι, ενός πεζοδρομίου, σε έναν συνοικιακό δρόμο του Ουισκόνσιν. Δεμένη με το λουρί της σε έναν πυροσβεστικό κρουνό, έμοιαζε σαν να περίμενε τον ιδιοκτήτη της να επιστρέψει - αυτό ήταν που σκέφτηκε αρχικά και η Kylie Rose Engelhardt που την παρατηρούσε. Αλλά περνούσε η ώρα. «Κάθισα δίπλα της για μια ώρα περιμένοντας κάποιον να επιστρέψει, αλλά κανείς δεν ερχόταν», έγραψε η Kylie Rose στο Facebook. Δίπλα στη Baby Girl ήταν ένα σακβουαγιάζ γεμάτο με όλα τα αγαπημένα της πράγματα - τροφή, λιχουδιές, παιχνίδια κτλ. Τελικά, η Kylie Rose αποφάσισε να τη μεταφέρει στο Wisconsin Humane Society. Ευτυχώς εκεί η Baby Girl προσαρμόστηκε γρήγορα. «Της αρέσουν οι βόλτες, τα παιχνίδια της και στέκεται καθιστή για λιχουδιές. Είναι ένα χαρούμενο και στοργικό σκυλάκι» λένε από το καταφύγιο στο TheDodo.com που δημοσίευσε την ιστορία της.

Προχθές από το Wisconsin Humane Society ανέβασαν post στο Facebook, απευθυνόμενοι στον προηγούμενο ιδιοκτήτη της (πεντάχρονης) Baby Girl. Το έκαναν, όπως λένε, γιατί «γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να αποχωριστεί ένα αγαπημένο κατοικίδιο και πόσο τραυματικό μπορεί να είναι και για τον ίδιο. Θέλαμε πραγματικά να τον ενημερώσουμε ότι δεν τον κρίνουμε μια και είδαμε με πόση αγάπη έκανε ό,τι έκανε για την Baby Gir».

Δείτε ένα απόσπασμα από το post του Wisconsin Humane Society: «Είναι φανερό πόσο πολύ την αγαπούσες και βλέπουμε ότι έκανες το καλύτερο που μπορούσες ενώ αντιμετωπίζεις τα δικά σου ιατρικά προβλήματα. Βλέπουμε την αγάπη σου στο τρόπο με τον οποίο έφτιαξες το σακίδιο, προσεκτικά, με όλα τα αγαπημένα της πράγματα. Βλέπουμε τον έρωτά σου στον τρόπο που την έδεσες ώστε να μην τη χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο. Βλέπουμε την αγάπη σου μια και την τοποθέτησες στη μέση μιας γειτονιάς όπου θα την έβρισκαν γρήγορα. Βλέπουμε την αγάπη σου στο πόσο χαρούμενη και υγιής δείχνει η μικρή. Και βλέπουμε την αγάπη σου στο σημείωμα που άφησες, παρακαλώντας κάποιον να τη βοηθήσει αφού εσύ δεν μπορούσες πλέον».

Σύμφωνα με Wisconsin Humane Societ, η Baby Girl κερδίζει καθημερινά πολλές αγκαλιές από το προσωπικό του καταφυγίου και, τις επόμενες ημέρες, θα είναι διαθέσιμη για υιοθεσία.

photo credits: από το facebook της Kylie Rose Engelhardt και του Wisconsin Humane Society