Νέο τεύχος για το Rolling Stone

Νέο τεύχος για το Rolling Stone
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κυκλοφορεί το Σάββατο 28/5 με την Εφημερίδα των Συντακτών και θα έχει δύο εξώφυλλα.

24 Μαΐου 2022

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Τα μισά τεύχη θα έχουν τον Nick Cave και τα μισά την Florence and the Machine. Και θα είναι πλούσιο σε θέματα. Συνέντευξη της Florence and the Machine αλλά και συνέντευξη του Nick Mason (Pink Floyd) που θα παίξει στην Τεχνόπολη. Μεγάλο αφιέρωμα στον Nick Cave αλλά και στις 30 συναυλίες του καλοκαιριού. Επίσης Release, Plissken, Kendrick Lamar, Madrugada, Harry Styles, ΛΕΞ, Arcade Fire, Γιάννης Αγγελάκας κ.ά.

Το site του rollingstone.gr ξεκίνησε κανονική λειτουργία πριν από μερικές ημέρες.

 

Στη διεύθυνση του περιοδικού θα βρίσκεται πλέον ο Μιχάλης Γελασάκης. Η Ειρήνη Σαρλή που έκανε σούπερ δουλειά για 6 τεύχη, αποχώρησε. Τα κατάφερε όμως θαυμάσια σε ένα απίστευτα δύσκολο περιβάλλον και σε μία εποχή που δεν προσφέρεται για περιοδικά. Ειδικά εκτός περιβάλλοντος εφημερίδων. Οπως τα καταφέρνει θαυμάσια και όλη η ομάδα του περιοδικού. Κάποιοι αποχώρησαν, κάποιοι θα συνεχίσουν. Και είναι όλοι υπερήφανοι, είμαστε δηλαδή, για τα τεύχη που κυκλοφόρησαν και είναι υψηλού επιπέδου δεδομένων των συνθηκών. Μόνο το τελευταίο (με την Patti Smith) μας ξέφυγε και ήταν μετριότατο (επιεικής ο χαρακτηρισμός), αλλά συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες. Προσπάθησαν Ειρήνη και Μάρκος (Φράγκος) να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα αλλά είχαν δύσκολο έργο. Δεν θα επαναληφθεί.

Οσο για τις πωλήσεις του Rolling Stone, είναι πολύ καλές σε μία εποχή που, ως γνωστόν, ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται να διαβάσει έντυπα.

Ραντεβού στα περίπτερα και, φυσικά, στις συναυλίες!