«Αντίο Γιώργο...»

«Αντίο Γιώργο...»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Rock FM 96.9 αποχαιρετά τον Γιώργο Μελισσινό.

31 Μαΐου 2022

Με ένα κείμενο στο site του, το ροκ ραδιόφωνο των Αττικών Εκδόσεων αποτίει «φόρο τιμής» στον επί 15 χρόνια ραδιοφωνικό παραγωγό του, ο οποίος «έφυγε» χθες από τη ζωή. Νωρίτερα, ο Rock FM 96.9 ανέβασε ένα σύντομο αποχαιρετιστήριο post στα social media του, ενώ παίζει στον αέρα και αποχαιρετιστήριο σποτ.

Συνήθως, είμαστε αυτοί που αφήνουμε τη μουσική να μιλά για εμάς και αυτή τη φορά, όσες λέξεις και εάν βγουν από μέσα μας, δε θα είναι αρκετές, για να περιγράψουν τη βαθιά θλίψη που νιώθουμε για την απώλεια και το τεράστιο κενό που αφήνει πίσω του ο Γιώργος Μελισσινός.

Εάν σήμερα κάνεις μία βόλτα στα στούντιο του 969 Rock FM, καθένας και καθεμία έχουν να πουν και από μία διαφορετική ιστορία για τον Γιώργο. Μία ανάμνηση, μία ιστορική αναφορά, ένα απόφθεγμα κάποιου σημαντικού, μια βαθιά ροκ ιστορία, μία μουσική συζήτηση και άπειρες στιγμές ραδιοφωνικού αέρα με αυτή τη φωνή που όμοιά της δε θα υπάρξει ξανά στο ραδιόφωνο.

Όλες αυτές οι ιστορίες όμως, έχουν έναν κοινό παράγοντα: τον χαρακτήρα του Γιώργου. Την απλότητα, την ταπεινότητα, το χαμόγελο, τη θετική αύρα, τον σεβασμό και την ευγένεια που όλοι βιώναμε έχοντάς τον στις ζωές μας.

Η ξαφνική του απώλεια τραβά το χαλάκι κάτω από τα πόδια μας, όμως θα κρατήσουμε στην καρδιά μας τις όμορφες αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί του, που δημιούργησε εκείνος με το κοινό του 969 Rock FM.

Καλό ταξίδι, Γιώργο...