Η γενιά του TikTok απογειώνει τους Cigarettes After Sex

Η γενιά του TikTok απογειώνει τους Cigarettes After Sex
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σχεδόν 10 χιλιάδες κόσμος στις δύο συναυλίες τους.

07 Ιουνίου 2022

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Για όσα έγιναν την πρώτη sold out ημέρα των Cigarettes After Sex στην Τεχνόπολη μπορείτε να τα διαβάσετε στο Loaded, μιλάμε για την απίστευτη λατρεία στο συγκρότημα. Ενα τεράστιο πλήθος που αποτελούνταν, ως επί το πλείστον, από νεαρά κορίτσια (και λιγότερο αγόρια). Κορίτσια γύρω στα 20 ετών.

Στην αρχή έμεινα έκπληκτος βλέποντάς τας, μετά έμαθα πως όλες οι κόρες και οι ανιψιές, φίλων και συναδέλφων, ήθελαν να πάνε στη συναυλία. «Τους έμαθα από το TikTok» μου είπε μία. «Τους έμαθα από το YouTube και το Instagram», μία άλλη. Ρώτησα κι άλλους / ες. Κανένας και καμία δεν τους έμαθαν από το ραδιόφωνο ή άλλα παραδοσιακά ΜΜΕ όπως θα περίμεναν πολλοί από εμάς. Πολλοί από εμάς εννοώ πριν δούμε το κοινό που πήγε στη συναυλία και ομολογουμένως, όπως λέγαμε και με τον Γιώργο Μουχταρίδη του Pepper 96.6, είναι πολύ διαφορετικό από εκείνο που περιμέναμε να δούμε.

Άλλος κόσμος, άλλα κανάλια πληροφόρησης. Τα 9-10 χιλιάδες εισιτήρια των δύο συναυλιών των Cigarettes After Sex πρέπει να αποτελούν τον απόλυτο συναυλιακό οδικό κώδικα.