Ο Atlantis «κόβει» από την playlist του τον Bruce Dickinson

Ο Atlantis «κόβει» από την playlist του τον Bruce Dickinson
Ακολουθήστε μας στο Google news

Λόγω των όσων είπε στον θεατή με το περίφημο καπνογόνο.

21 Ιουλίου 2022

Εδώ και λίγες ώρες, ως γνωστόν, έχει γίνει viral στα social media το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας, το οποίο ρίχνει την ευθύνη στους... Iron Maiden για την μεγάλη πυρκαγιά στην Πεντέλη. Μερικές ώρες νωρίτερα, ωστόσο, το δημοφιλές μέταλ συγκρότημα διεγράφη, εν μέρει, από την playlist ενός ραδιοσταθμού μετά την εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ.

Ο Atlantis, ο οποίος έχει αποσυρθεί από τα FM και συνεχίζει μέσω διαδικτύου, ανακοίνωσε ότι σταματά να παίζει τραγούδια των Iron Maiden, στα οποία συμμετέχει ο Bruce Dickinson. Ο λόγος είναι ο τρόπος με τον οποίο μίλησε ο frontman του συγκροτήματος, στον θεατή που άναψε το περίφημο καπνογόνο κατά τη διάρκεια της συναυλίας του.

Η επίμαχη φράση του Dickinson που ενόχλησε τους ιθύνοντες του ραδιοσταθμού ήταν το «greek cunt», ζητώντας από εκείνον να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Εννοείται πως τα σχόλια κάτω από το σχετικό post του Atlantis -που ξεπέρασαν τα χίλια-είναι φουλ ειρωνικά.

Ο atlantisfm.gr βάζει στη "μαύρη λίστα" τον Bruce Dickinson για τη μεγάλη προσβολή απέναντι στον ελληνικό λαό. Η αναφορά του στην εθνικότητα του ατόμου με το καπνογόνο - χωρίς καν να τη γνωρίζει - κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο ΟΑΚΑ δεν είχε ως αποδέκτη μόνο εκείνον. Στο πρόσωπό του προσέβαλε όλους τους Ελληνες που πολλοί εξ αυτών έχουν τιμήσει κατ' επανάληψη τους IRON MAIDEN, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη κάθε φορά για να τους ξαναδούν. Eίναι βέβαιο, ότι ο Bruce Dickinson δε θα τολμούσε να εξυβρίσει έναν Βρετανό, έναν Γερμανό ή έναν Αμερικανό βάζοντας στο στόμα του την εθνική τους ταυτότητα μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Εδώ θεώρησε πώς τον παίρνει; Προφανώς. Μέχρι λοιπόν, ο Dickinson να ζητήσει συγγνώμη από τους Ελληνες, ο atlantisfm.gr θα παίζει IRON MAIDEN μόνο με τις φωνές του PAUL DI ANNO και του BLAZE BAYLEY.

(φώτο: elclubdelrock.com)