Οι αλλαγές στα ραδιόφωνα εν όψει της νέας σεζόν (συνεχή updates)

Οι αλλαγές στα ραδιόφωνα εν όψει της νέας σεζόν (συνεχή updates)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στους σταθμούς της Αθήνας.

17 Αυγούστου 2022

Επιστρέφει από την ερχόμενη Δευτέρα στον Real 97.8 ο Νίκος Στραβελάκης. Θα παρουσιάζει το καθημερινό magazino του ραδιοσταθμού μαζί με την Ελισάβετ Σαλαμάρα, στις 14.00.

-------------------------

Αλλαγές στα Παραπολιτικά 90.1 από την ερχόμενη εβδομάδα. Στο καθημερινό πρόγραμμα θα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Σκουρής (μέχρι πρότινος στο Kontra) μαζί με τον Σωτήρη Ξενάκη, και η Στέλλα Γκαντώνα μαζί με τον Θανάση Φουσκίδη, ενώ αποχώρησε η Όλγα Λασκαράτου που έκανε εκπομπές τα Σαββατοκύριακα.

-------------------------

Την αποχώρησή του από τον Pepper 96.6 ανακοίνωσε ο Κίμων Φραγκάκης, ο οποίος τις τελευταίες σεζόν έκανε εκπομπές στην πρωινή ζώνη του ραδιοσταθμού.

«Ευχαριστώ τον Γιώργο Μουχταρίδη, τον Νίκο Μπιλίρη και όλη την ομάδα του Pepper 96.6 για την εμπιστοσύνη τους και για την εκλεκτή συνεργασία που είχαμε. Φίλες και φίλοι του ραδιοφώνου, we will meet again!», έγραψε στα social media.

-------------------------

Ξεκίνησε και στον ΣΚΑΪ 100.3 ο Γιάννης Παπαδόπουλος, αναλαμβάνοντας (και εκεί) το κεντρικό μαγκαζίνο του ραδιοσταθμού.

-------------------------

Σε νέα ώρα θα κάνουν εκπομπή στον ΣΚΑΪ 100.3 ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, από τις 29 Αυγούστου. Την αλλαγή γνωστοποίησε ο πρώτος εκ των δύο στο προφίλ του στο Instagram.

Πριν από 9 χρόνια ξεκινήσαμε πρωί πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Κάθε μέρα ξύπνημα από τις 4:30. Με Δημήτρη Γιαννίρη κάθε μέρα η πρώτη καλημέρα μας. Πέρασαν γρήγορα τα χρόνια. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για όλα αυτά τα χρόνια για την αγάπη για την κριτική και την απίστευτη στήριξη που είχαμε από εσάς. Αλλάζουμε ώρα, κέφι και διάθεση παραμένουν στη θέση τους. Σας ευχαριστούμε για όλα από καρδιάς. Ραντεβού 29 Αυγούστου σε νέα ώρα και νέες περιπέτειες.

-------------------------

Μόνος του θα συνεχίσει, στο εξής, ο Μάνος Νιφλής στον Real 97.8, μετά την «μεταγραφή» του Άκη Παυλόπουλου στον ΣΚΑΪ. Από τη νέα σεζόν θα κάνει εκπομπές καθημερινά 1-2 το μεσημέρι.

-------------------------

Αποχώρησε από τον Sfera 102.2 ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, μετά από 6 χρόνια. Στο προφίλ του στο Instagram ευχαρίστησε την τελευταία συμπαραγωγό του στον σταθμό, Έλενα Κώνστα, τους συνεργάτες του και τη διοίκηση του Sfera 102.2:

Το ρολόι σταμάτησε εκεί... #σεξιμε9 τέλος! Ήξερα ότι κάποτε θα ερχόταν η μέρα που θα αποχωρούσα από τον sfera 102.2 αλλά δεν περίμενα ότι θα στενοχωριόμουν τόσο πολύ. Φεύγω από έναν σταθμό που θεωρώ οικογένειά μου και θα έχω να θυμαμαι άπειρες ευχάριστες στιγμές. Και σίγουρα θα μου λείψουν αυτά εδώ τα παλιόπαιδα. Η @kwnstaelena με την οποία μοιραστήκαμε τα πάντα, χαρές και λύπες, η @asteropi_chaina που ζαλίζαμε στα διαλείμματα, και το καλύτερο παιδί του κόσμου, ο @john_sbounias που μαζί με τον @georgakopoulos_ilias ήταν κάτι παραπάνω από ηχολήπτες για μας. Έγιναν αδελφικοι μας φίλοι. Φυσικά δεν μπορώ να παραλείψω τον διευθυντή της καρδιάς μας @nikoskaloudis_ofc, καθώς και τον @harispolitis και την Μίνα Μάζη. Ραντεβού στα γουναράδικα.