Οι πρεμιέρες του Αυγούστου στο Disney+

Οι πρεμιέρες του Αυγούστου στο Disney+
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με πλούσιο περιεχόμενο από τις εταιρείες παραγωγής του μιντιακού κολοσσού.

08 Αυγούστου 2022

Δύο ταινίες, τρεις σειρές και ένα ειδικό επεισόδιο σειράς έχει εντάξει στην ταινιοθήκη του το Disney+, για τον μήνα που διανύουμε. Οι χρήστες της νέας συνδρομητικής πλατφόρμας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πρωτότυπο περιεχόμενό της, μαζί με παραγωγές της Pixar και του Star Wars. Αναλυτικά:

3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«LIGHTYEAR» (ταινία)

Από την Disney και την Pixar, έρχεται η animated ταινία επιστημονικής φαντασίας που βασίζεται στη μοναδική ιστορία του Buzz Lightyear, με την φωνή του Chris Evans. Η ταινία «Lightyear» ακολουθεί πιστά τον διαγαλαξιακό ranger σε μια διαστημική περιπέτεια, μαζί με τους Izzy, Mo και Darby, καθώς και τον φίλο του Buzz Lightyear, το ρομπότ Sox. Καθώς ξεκινούν μια από τις πιο δύσκολες αποστολές τους, πρέπει να μάθουν να δουλεύουν σαν ομάδα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον κακό Zurg και έναν στρατό από ρομπότ.

-------------------------

5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«ΘΗΡΑΜΑ» (πρωτότυπη ταινία)

Η ταινία «Θήραμα», η πιο πρόσφατη προσθήκη στο franchise του Κυνηγού, είναι ένα νέο θρίλερ που διαδραματίζεται στο έθνος Comanche πριν 300 χρόνια. Η ιστορία αφορά μια νέα κοπέλα, την Naru, μια ατρόμητη και με μοναδικές δεξιότητες πολεμίστρια, την οποία ανέθρεψαν μερικοί από τους πιο θρυλικούς πολεμιστές στις Μεγάλες Πεδιάδες. Είναι μια πολεμίστρια έτοιμη να προστατέψει όσους απειλούν την περιοχή της και τους ανθρώπους της. Ο εχθρός που κυνηγάει και εν τέλει αντιμετωπίζει, είναι ένας επικίνδυνος εξωγήινος με εξελιγμένες ικανότητες. Το αποτέλεσμα είναι μια τρομακτική μάχη μεταξύ δυο μοναδικών αντιπάλων.

«LEGO STAR WARS: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ» (ειδικό επεισόδιο)

Ο Finn έχει κανονίσει ένα ταξίδι-έκπληξη για τους φίλους τους στο μοναδικό Galactic Starcruiser, Halcyon. Δυστυχώς όμως το πλάνο του Finn αλλάζει καθώς χωρίζεται από την παρέα του. Ξαφνικά, βρίσκεται μόνος στο Halcyon και ο Finn έρχεται αντιμέτωπος με τρία πνεύματα της Δύναμης. Οι Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker και Princess Leia περιγράφουν απρόσμενες ιστορίες διακοπών οι οποίες δεν πήγαν και τόσο καλά.

-------------------------

10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«I AM GROOT» (πρωτότυπη σειρά μικρού μήκους)

Πώς να προστατέψεις τον γαλαξία από ένα άτακτο μικρό παιδί; Ετοιμαστείτε, καθώς ο Baby Groot πρωταγωνιστεί στη δική του σειρά, που ακολουθεί τις ένδοξες μέρες του, καθώς μεγαλώνει και μπλέκει σε μπελάδες, ανάμεσα στα αστέρια.

-------------------------

18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW» (πρωτότυπη σειρά)

Η She-Hulk, γνωστή και ως Jennifer Walters, είναι δικηγόρος η οποία εξειδικεύεται σε νομικές υποθέσεις για υπεράνθρωπους.

-------------------------

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«ΜΑΚΑΡΤΝΕΪ 3, 2, 1» (πρωτότυπη σειρά)

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ σε μια σπάνια, συζήτηση με τον θρυλικό παραγωγό Ρικ Ρούμπιν για την πρωτοποριακή του δουλειά με τους Beatles, το εμβληματικό arena rock των Wings της δεκαετίας του ‘70 και τα 50 χρόνια που μετράει ως σόλο καλλιτέχνης.