Επιστρέφουν με πλήρη σύνθεση οι ειδήσεις του Star

Επιστρέφουν με πλήρη σύνθεση οι ειδήσεις του Star
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την ερχόμενη Δευτέρα, μαζί με ορισμένες προσθήκες.

30 Αυγούστου 2022

Σε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφει η ενημέρωση του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς. Από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, η Μάρα Ζαχαρέα θα βρίσκεται και πάλι στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 19.45, και ο Γιώργος Ευγενίδης στο καθημερινό μεσημεριανό δελτίο στις 15.00. Το άλλο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου επανέρχεται και ο Σπύρος Λάμπρου στο Σαββατοκυριακάτικο κεντρικό δελτίο.

Ο Γιώργος Ευγενίδης θα είναι ταυτόχρονα και βρίσκεται και αναλυτής του κυβερνητικού ρεπορτάζ, παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ως σχολιαστής. Με την ίδια ιδιότητα θα βρίσκονται εκεί για το αστυνομικό ρεπορτάζ ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, και για τα διεθνή η Έλενα Παπαδημητρίου, «μεταγραφή» από τον ΣΚΑΪ. Για κάθε αλλαγή των καιρικών συνθηκών θα παρεμβαίνει ο Θοδωρής Κολλυδάς.

Πίσω από τις κάμερες, διευθύντρια ειδήσεων θα είναι η Μάρα Ζαχαρέα, αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ θα είναι ο Πέτρος Μποτσαράκος και αρχισυντάκτης του οικονομικού ο Γιώργος Παππούς.

«Οι ειδήσεις στο Star, έχουν κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού, που ζητάει ουσιαστική, αξιόπιστη, άμεση, αντικειμενική πληροφόρηση, για ό,τι συμβαίνει τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Ενημέρωση, που είναι βασισμένη σε αποκλειστικά θέματα, έγκυρα ρεπορτάζ και κατανοητές αναλύσεις. Οι ειδήσεις του Star βρίσκονται πάντα δίπλα στους πολίτες, αναδεικνύοντας κάθε θέμα, που επηρεάζει την καθημερινότητά τους», αναφέρει μεταξύ άλλων το κανάλι στο σχετικό του δελτίο τύπου.