Έγινε από κάποιον ραδιοσταθμό μας, αφιέρωμα σε αυτόν;

Έγινε από κάποιον ραδιοσταθμό μας, αφιέρωμα σε αυτόν;
Ακολουθήστε μας στο Google news

O μεγάλος Άκης Έβενης αναρωτιέται και απορεί...

31 Αυγούστου 2022

Ο σπουδαίος και με ιστορία ραδιοφωνικός παραγωγός, ο Ακης Εβενης, έγραψε στα social για τον θάνατο του Creed Taylor και αναρωτήθηκε, μετά, αν κάποιο ραδιόφωνο παρουσίασε αφιέρωμα για το θάνατο του περίφημου παραγωγού (και όχι μόνο).

Εγραψε ο Ακης:
«Ο Creed Taylor, ο οραματιστής παραγωγός ηχογραφημάτων jazz, τρομπετίστας και ιδρυτής των εταιρειών Impulse! CTI, Kudu και βασικός συνεργάτης άλλων εταιρειών (Verve, A&M κ.ά.) που προώθησαν την bossa nova στην παγκόσμια αγορά, άφησε την τελευταία πνοή του το πρωί της 22ας Αυγούστου, στη Νυρεμβέργη Γερμανίας, σε ηλικία 93 ετών. Γεννήθηκε 33.967 ημέρες πριν το θάνατο του, στις 13 Μαρτίου 1929, στο Lynchburg της Virginia».

Και μετά αναρωτήθηκε το εξής:
«Από περιέργεια ρωτώ e-tetRadio.gr: Έγινε από κάποιον ραδιοσταθμό μας, αφιέρωμα σε αυτόν;».

Η απάντησή μας ήταν ότι προφανώς αστειεύεται. «Άρα έχουμε σοβαρό πρόβλημα ως προς το ρόλο των μουσικών ραδιοσταθμών, ΓΕΝΙΚΩΣ, στη χώρα μας» η κατακλείδα του Ακη Εβενη.

Σε μία από τις απαντήσεις ο Λουκάς Δημητρέλλος μίλησε για το beton7artradio: «Το θέμα δεν το έχουν οι σταθμοί γιατί λίγο ως πολύ ξέρουμε τι ρόλο βαράνε.. εάν ακούγατε www.beton7artradio.gr θα ακούγατε τα αφιερώματα σε Greed Taylor, Rudy Van Gelder και Bowie, Reed, Van Morrison ΚΑΙ πολλών άλλων στις μουσικές τους...».