Με εκπομπές στην ΕΡΤ News οι Γιώργος Κουβαράς, Απόστολος Μαγγηριάδης και Δημήτρης Κοτταρίδης

Με εκπομπές στην ΕΡΤ News οι Γιώργος Κουβαράς, Απόστολος Μαγγηριάδης και Δημήτρης Κοτταρίδης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο νέο και πλήρες πρόγραμμα του καναλιού.

02 Σεπτεμβρίου 2022

5 ενημερωτικές εκπομπές θα βγάζει στον αέρα η ΕΡΤ News κάθε βράδυ (πλην Σαββάτου), από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το «Ανάλυσέ το» και το «Στο Κέντρο» του Γιώργου Κουβαρά, που προβάλλονταν και από την ΕΡΤ1 την περασμένη σεζόν, ο «Επίλογος» και το «ΕΡΤ Talks» του «νεοαποκτηθέντα» Απόστολου Μαγγηριάδη, και μια ακόμη εκπομπή του Δημήτρη Κοτταρίδη, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην καθημερινή πρωινή ζώνη του πρώτου δημόσιου καναλιού. Αναλυτικά:

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ

23.00 «Ανάλυσέ το»
Δημοσιογράφοι, πολιτικοί αναλυτές και ειδικοί, εμβαθύνουν στα γεγονότα και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της επικαιρότητας στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Κουβαράς.

ΤΡΙΤΗ

23.00 «Στο Κέντρο»
Πρωταγωνιστές της τρέχουσας επικαιρότητας έρχονται στον Γιώργο Κουβαρά, στη λογική της one on one συνέντευξης.

ΠΕΜΠΤΗ

23.00 «Επίλογος»
Ο Απόστολος Μαγγηριάδης αναλύει τα γεγονότα και τις προεκτάσεις τους στην Ελλάδα και στον κόσμο, στην εκπομπή που θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τα πρόσωπα που διαμορφώνουν την επικαιρότητα, αλλά και συζητήσεις με πολιτικούς, δημοσιογράφους και αναλυτές.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

23.00 «ΕΡΤ Talks»
Ο Απόστολος Μαγγηριάδης αναλύει την πολιτική επικαιρότητα, το προσκήνιο και το παρασκήνιο μέσα από τη ματιά των δημοσιογράφων.

ΚΥΡΙΑΚΗ

23.00 Ενημερωτική εκπομπή
Ο Δημήτρης Κοτταρίδης παρουσιάζει τα βασικότερα σημεία της εβδομάδας που πέρασε και δίνει το στίγμα της εβδομάδας που έρχεται, με καλεσμένους στο στούντιο.