Ζούλας επί 4

Ζούλας επί 4
Ακολουθήστε μας στο Google news

Περί ΕΡΤ, Σεπτέμβριος 2022

08 Σεπτεμβρίου 2022

 

Του Πάνου Χρυσοστόμου (Δεύτερο Πρόγραμμα)

«Ήταν τέτοια η διαχρονική απαξίωση των ανθρώπων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που, πιστέψτε με για πολλά χρόνια -και δεν αναφέρομαι μόνον στα τελευταία μετά την επαναλειτουργία της- οι εργαζόμενοι -και οι μόνιμοι και οι συμβασιούχοι- δίσταζαν σε μια παρέα ακόμη και να ομολογήσουν ότι εργάζονται στην ΕΡΤ».
Αυτά υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κος Κωνσταντίνος Ζούλας, για την εταιρεία που διευθύνει.

Μα σε αντίθεση με όλους τους θεσμικούς συναδέλφους που αντέδρασαν (και σωστά) σφοδρότατα, πρέπει να πω ότι εγώ συμφωνώ μαζί του… Κι εγώ κάποτε ντράπηκα για την ΕΡΤ γιατί όταν έλεγα ότι δούλευα εδώ, πολλοί με κοίταζαν περίεργα. Πολλοί έβριζαν με τα χειρότερα λόγια για ό,τι συνέβαινε. Ειδικά τότε που δόθηκε στη δημοσιότητα (από εφημερίδες και site) η περίφημη «λίστα της ντροπής» που μπορεί κανείς να βρει εύκολα στο διαδίκτυο και φυσικά κανείς δεν διέψευσε ποτέ. Τότε δηλαδή στο τέλος της διοίκησης Παναγόπουλου,όπου σε μια ΕΡΤ ζημιογόνο (όπως πάλι έγραφαν και δεν διαψεύστηκε ποτέ) μεταξύ των 2.500 εργαζομένων της με μέσο όρο αμοιβών τα 1.000 ευρώ μηνιαίως, υπήρχαν και 100 (εκατό) προνομιούχοι (μα γιατί άραγε;) με πολλαπλάσια χρήματα. Όπου ανάμεσα τους βλέπαμε και ολόκληρες …οικογένειες. Όπως…

ΖΟΥΛΑΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ – ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 120.000
ΖΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΣΥΝΤΗΡ.& ΑΝΑΤΥΠ.ΦΩΤΟΓΡ.ΑΡΧΕΙΟΥ 68.985
ΖΟΥΛΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ 122.066,25 Ειδικός Σύμβουλος
ΖΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 58.428

Κι έτσι για την ιστορία, αυτά και κάποια άλλα στοιχεία χρησιμοποίησε η τότε Κυβέρνηση Σαμαρά για να κλείσει την ΕΡΤ το 2013 μιλώντας για «Κατασπατάληση Δημοσίου Χρήματος».
Τι; Όχι;

Αναδημοσίευση από το facebook