Βγήκε στον αέρα το Ναυτεμπορική TV

Βγήκε στον αέρα το Ναυτεμπορική TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με μια ειδική εκπομπή από τον χώρο όπου διοργανώνεται η ΔΕΘ.

10 Σεπτεμβρίου 2022

Πρεμιέρα έκανε σήμερα στις 11 το πρωί το κανάλι της Ναυτεμπορικής, το πρώτο τηλεοπτικό εγχείρημα του ομίλου Μελισσανίδη. Η αρχή έγινε με την Νικόλ Λειβαδάρη και τον Τάκη Σπηλιόπουλο, οι οποίοι παρουσιάζουν ειδική εκπομπή από το στούντιο του καναλιού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στο πρώτο on βρέθηκε και ο επικεφαλής του Ναυτεμπορική TV, Λάμπης Ταγματάρχης, δίνοντας μια «γεύση» για το τι θα δούμε στον τηλεοπτικό σταθμό από την ερχόμενη Δευτέρα, που θα ξεκινήσει το κανονικό πρόγραμμά του.

Το Ναυτεμπορική TV εκπέμπει ήδη μέσα από το κανάλι του naftemporiki.gr στο YouTube και την Cosmote TV. Η εικόνα του καναλιού θυμίζει πολύ εκείνη της -επίσης νεοσύστατης- ΕΡΤ News, με το «L banner», προβάλλοντας μαζί με την κανονική του ροή την πορεία των μετοχών των εισηγμένων εταιριών του Χ.Α.Α., τίτλους ειδήσεων και τις νέες εκπομπές που θα βγουν στον αέρα.

Το νέο εγχείρημα έτυχε αποδοχής και από... φίλους της ΑΕΚ, με μηνύματα στο chat του live stream όπως «καλή αρχή πρόεδρε με το νέο σου κανάλι», «μόνο ΑΕΚ ρε κουφάλες, πάμε δυνατά πρόεδρε!», «καλή αρχή στο κανάλι ΑΕΚάρες μου» και άλλα...