Οι Nickelback κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι

Οι Nickelback κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ακούστε τώρα το San Quentin

11 Σεπτεμβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Το τραγούδι μας μιλά για Rock n' roll περιπέτειες και τις αναπόφευκτες συνέπειες του να ζεις τη ζωή χωρίς όρια, ντροπή ή μετάνοια. Σε μια πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη, ο frontman Chad Kroeger αποκάλυψε τη στιχουργική έμπνευση για το single, λέγοντας: "Γνώρισα τον διευθυντή της φυλακής [San Quentin] σε ένα πάρτι και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο νέος ήταν. Έλεγα, 'Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι ο διευθυντής του San Quentin!' και όλοι έλεγαν, 'Ναι. Είναι".
"Ο Guy Fieri είναι φίλος μου και ήμουν στο πάρτι γενεθλίων του πριν από μερικά χρόνια. Και καθ' όλη τη διάρκεια που μιλούσαμε, στο μυαλό μου το μόνο που γυρόφερνε ήταν η εξής σκέψη: 'Θα γράψω ένα τραγούδι που θα λέγεται San Quentin. Tελεια και παύλα.' Και απλά "κόλλησα" στις σημειώσεις μου στο τηλέφωνό μου. Μετά, μόλις έγραψα το riff, νομίζω ότι φώναξα: "Μπορεί κάποιος να με κρατήσει μακριά από το San Quentin;". Και το πήραμε από εκεί."

Η δέκατη δισκογραφική κατάθεση του συγκροτήματος, Get Rollin' θα είναι διαθέσιμη μέσω ψηφιακών πλατφορμών και σε φυσική μορφή CD. Η deluxe έκδοση του άλμπουμ περιλαμβάνει τέσσερα bonus κομμάτια, με τη μορφή ακουστικών εκδόσεων των High Time, Just One More, Does Heaven Even Know You're Missing? και Horizon.
Οι κανονικές και αποκλειστικές εκδόσεις του άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν επίσης σε βινύλιο το 2023.