Έρχεται στο Mega το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Έρχεται στο Mega το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

14 Σεπτεμβρίου 2022

Έπειτα από καθυστέρηση μιας σεζόν, η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ανακοινώθηκε ότι θα γίνει τον προσεχή μήνα. Η νέα του σειρά, το «Maestro», θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο μέσα από τις συχνότητες του Mega, με το κανάλι να παρουσιάζει φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Στο «Maestro» πρωταγωνιστούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.

«O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει...», αναφέρει το Mega για την υπόθεση της νέας σειράς.