Οι πρεμιέρες των σειρών της σεζόν 2022-2023 (συνεχή updates)

Οι πρεμιέρες των σειρών της σεζόν 2022-2023 (συνεχή updates)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά τις εκπομπές, επιστροφή και για τη μυθοπλασία στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

15 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

«ΣΑΣΜΟΣ»
(ALPHA, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 21.00)
Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση! Έτσι γεννιέται η ελπίδα και ο σασμός! Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα.

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»
(MEGA, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 21.00)
Ζωές σε κίνδυνο. Μυστήριο και ερωτηματικά. Το τίμημα του πάθους. Ο αγώνας για την ευτυχία. Η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς» που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου επιστρέφει με τον Β’ κύκλο επεισοδίων. Η Βάνα Δημητρίου δίνει καινούργια τροπή σε παλιές ιστορίες και ζωντανεύει νέους ήρωες που θα φέρουν ανατροπές στη μικρή κοινωνία της Μάνης.

«ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ»
(ΑΝΤ1, ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ 22.00)

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δε θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη. Ποιοι είναι οι πραγματικοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους. Γιατί κανείς δεν είναι αθώος... Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται... Γιατί η αλήθεια έχει πολλά πρόσωπα και κρύβει μέσα της πολλή οδύνη...