Ο Ozzy Osbourne εγκαινιάζει σειρά βίντεο για το Patient Number 9

Ο Ozzy Osbourne εγκαινιάζει σειρά βίντεο για το Patient Number 9
Ακολουθήστε μας στο Google news

Tο άλμπουμ βρίσκεται στο νούμερο 2 των charts.

19 Σεπτεμβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Ο Ozzy Osbourne παρουσίασε το πρώτο επεισόδιο μιας σειράς τριών επεισοδίων στο YouTube που καταγράφει τη δημιουργία του νέου άλμπουμ Patient Number 9. Σε αυτό εμφανίζονται οι Zakk Wylde, Chad Smith, Duff McKagan, Robert Trujillo και άλλοι.

Το When Ozzy Calls, το οποίο σκηνοθέτησε ο Jack Osbourne, περιλαμβάνει αποσπάσματα συνεντεύξεων με τον Ozzy και τη Sharon Osbourne, όπως και του παραγωγού Andrew Watt και των μουσικών Zakk Wylde, Chad Smith, Duff McKagan, Robert Trujillo και Mike McCready.

Στο βίντεο, η Sharon Osbourne αποκαλύπτει ότι η απελπισμένη κραυγή του Ozzy "Mummy!" στην αρχή του ομώνυμου κομματιού του άλμπουμ είναι μια αναφορά σε εκείνη, και ότι το άλμπουμ χρειάστηκε πολύ περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί από το αναμενόμενο λόγω της συνεχιζόμενης μάχης του Ozzy για την υγεία του, η οποία περιελάμβανε ένα τρίμηνο στο νοσοκομείο.

"Πονούσα τρομερά", λέει ο Ozzy. "Αλλά έμεινα μακριά από χυμούς και χάπια". Και τότε κόλλησε Covid.
"Ω ναι", λέει ο Ozzzy. "Ήμουν σκατά."

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς οι συντελεστές αποκαλύπτουν επίσης τι σήμαινε να παίξουν στο άλμπουμ, με τον Duff McKagan να χαρακτηρίζει την εμπειρία "τιμή" και τον Mike McCready να λέει: "Το να είμαι ένα μικροσκοπικό κομμάτι της ιστορίας του - σαν υποσημείωση - είναι απίστευτο".

Το Paitent Number 9 κυκλοφόρησε στις 9 Σεπτεμβρίου και μπήκε χθες στο βρετανικό album chart στο νούμερο 2, χάνοντας στη μάχη για την κορυφή από το XXV του Robbie Williams. Πρόκειται για την υψηλότερη θέση του Prince Of Darkness στο βρετανικό chart. "Μου έσωσε τον κώλο", λέει ο Ozzy. "Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση και το να κάνω μουσική είναι το μόνο πράγμα που ξέρω".

Η ευρωπαϊκή περιοδεία του Ozzy ξεκινά τον Μάιο του επόμενου έτους και δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι μέσα στους σταθμούς αυτής . Τώρα για τους πιο τολμηρούς, προνοητικούς, και πιο πιστούς οι πλήρεις ημερομηνίες παρακάτω.

Ozzy Osbourne 2023 Tour

May 03: Helsinki Hartwall Arena, Finland
May 05: Stockholm Friends Arena, Sweden
May 07: Dortmund Westfalenhalle, Germany
May 10: Madrid Wizink Arena, Spain
May 12: Bologna Unipol Arena, Italy
May 14: Munich Olympiahalle, Germany
May 17: Budapest Arena, Hungary
May 19: Prague O2 Arena, Czech Republic
May 21: Zurich Hallenstadion, Switzerland
May 24: Hamburg Barclaycard Arena, Germany
May 26: Mannheim SAP Arena, Germany
May 28: Berlin Mercedes-Benz Arena, Germany
May 31: Nottingham Motorpoint Arena, UK
Jun 03: Newcastle Utilita Arena, UK
Jun 04: Glasgow SSE Hydro, UK
Jun 07: Manchester AO Arena, UK
Jun 10: Dublin 3Arena, Ireland
Jun 12: London The O2, UK
Jun 14: Birmingham Resorts World Arena, UK