Πρέπει να δείτε τη σειρά The White Lotus

Πρέπει να δείτε τη σειρά The White Lotus
Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι μόλις 6 επεισόδια και είναι αυτή που σάρωσε στα βραβεία ΕΜΜΥ.

19 Σεπτεμβρίου 2022

Και είναι μία μαύρη (κατάμαυρη) κωμικό-δραματική τηλεοπτική σειρά του Μάικ Γουάιτ. Μόλις έξι απολαυστικά ωριαία επεισόδια με το story να ξεκινά στο αεροδρόμιο της Χαβάης με ένα φέρετρο που φορτώνεται στο αεροπλάνο. Δεν ξέρουμε φυσικά ποιος είναι ο νεκρός, το μαθαίνουμε αργότερα.

Στο The White Lotus βλέπουμε τη ζωή των πελατών και των υπαλλήλων ενός τουριστικού πολυτελούς ξενοδοχείου (το White Lotus του τίτλου), για μία εβδομάδα. Οι ιστορίες είναι σούπερ και οι χαρακτήρες βουτηγμένοι στο σουρεαλισμό. Η πρώτη σεζόν διαδραματίζεται στη Χαβάη και η δεύτερη σεζόν θα διαδραματίζεται στη Σικελία (βγαίνει τον Οκτώβριο με μερικούς ίδιους αλλά και αρκετούς διαφορετικούς χαρακτήρες).

Η σειρά αποθεώθηκε από τους κριτικούς και, όπως σας είπαμε, σάρωσε και στα βραβεία. Στα ΕΜΜΥ κέρδισε συνολικά 10 στην κατηγορία Limited ή Anthology Series, σκηνοθεσίας, σεναρίου, Β Γυναικείου Ρόλου (Τζένιφερ Κούλιτζ) και Β Ανδρικού (Μουράι Μπάρτλετ) που θα μπορούσαν να είναι και Α Ρόλου αν δεν ήταν έτσι η δομή της σειράς κ.ά.

Είναι σειρά του HBO σημειώστε, μην την ψάξετε στο Netflix.