«Πανηγυρίζουν» Mega και Open, για την κάλυψη της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ

«Πανηγυρίζουν» Mega και Open, για την κάλυψη της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέσα από τακτικά και έκτακτα ενημερωτικά προγράμματα.

20 Σεπτεμβρίου 2022

Δύο από τα κανάλια του ανταγωνισμού, το Mega και το Open, έσπευσαν να βγάλουν «πανηγυρικά» δελτία τύπου σχετικά με την κάλυψη της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ. Από τη μία το «μεγάλο κανάλι» δηλώνει ότι χθες τα δελτία ειδήσεών του και το «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου κατέκτησαν την πρώτη θέση, κατά τη διάρκεια «ενός ακόμα ιστορικού γεγονότος», όπως αναφέρει.

Σύμφωνα με το Mega, το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων βγήκε πρώτο στο 18-54 με 16,9% και κάλυψη της τάξεως του 1.079.656 τηλεθεατών. Το ίδιο συνέβη και με το μεσημεριανό του δελτίο ειδήσεων που «έπιασε» κορυφή στην ίδια κατηγορία κοινού με 17,7% και κάλυψη που έφτασε τους 589.649 τηλεθεατές. Και τέλος το «Live News» τερμάτισε πρώτο στον ανταγωνισμό του με 16,4% στο σύνολο και 15,9% στο 18-54, και κάλυψη που έφτασε το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.

Από την άλλη το Open έβγαλε ειδική εκπομπή για να καλύψει την τελετή, με την Πόπη Τσαπανίδου, τον Νίκο Στραβελάκη και τον Σωτήρη Δανέζη. Σύμφωνα με το «ανοιχτό κανάλι», η ζωντανή μετάδοση της κηδείας ήταν πρώτη στο «δυναμικό κοινό», σημειώνοντας μέσο όρο 10,8%, ενώ στο σύνολο είχε 8,1%.