Στα μέσα Οκτωβρίου η πρεμιέρα του «Maestro»

Στα μέσα Οκτωβρίου η πρεμιέρα του «Maestro»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega.

26 Σεπτεμβρίου 2022

Μέσα από μια ειδική συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μουσείο Μπενάκη, έγιναν τα πλήρη αποκαλυπτήρια του «Maestro». Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22.30, μέσα από τις συχνότητες του Mega, με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη να παρουσιάζει στους συντάκτες ΜΜΕ το νέο του τηλεοπτικό όραμα.

Στη συνέντευξη Τύπου ήταν παρόντες και οι πρωταγωνιστές της σειράς, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος και Δημήτρης Κίτσος, και ο διευθυντής προγράμματος του «μεγάλου καναλιού», Κωνσταντίνος Σούσουλας.

«Είμαι εξαιρετικά τυχερός, γιατί χάρη στους συγκεκριμένους ηθοποιούς, η ιστορία του «Maestro» απέκτησε νόημα και ουσία. Για μένα αυτό έχει σημασία. Να μπορείς να πεις την ιστορία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτή να έχει νόημα. Η φωτογραφία, η μουσική, το μοντάζ, οι κάμερες και όλοι οι συνεργάτες, έχουν όλοι δώσει τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φτιάξουμε ένα έργο στην γλώσσα μας, αλλά που θα μπορεί να σταθεί και παγκόσμια», δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.