Επιτέλους μία ώρα στο ραδιόφωνο με καινούργια ελληνικά τραγούδια

Επιτέλους μία ώρα στο ραδιόφωνο με καινούργια ελληνικά τραγούδια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο Δεύτερο Πρόγραμμα.

30 Οκτωβρίου 2022

 

Μία νέα εκπομπή ξεκινάει στο Δεύτερο Πρόγραμμα, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα. Τίτλος της, «Όσα ξεχώρισαν». Την τελευταία μέρα κάθε μήνα και για μία ώρα, από τις 19:00 έως τις 20:00, η Ελένη Γιαννοπούλου θα παρουσιάζει τα καινούργια τραγούδια που ξεχώρισαν το μήνα που πέρασε. Τραγούδια που μεταδίδονται για πρώτη φορά αλλά και παλιότερα που επιστρέφουν «πειραγμένα». Ο,τι ενδιαφέρον και ουσιαστικό έχει να παρουσιάσει ο χώρος της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, συγκεντρώνονται, επιλέγονται και παρουσιάζονται σε μία ώρα αφιερωμένη στα καλύτερα από τα νεότερα.

Μία ώρα βέβαια είναι λίγη, θα μπορούσε η εκπομπή να μην είναι κάθε μήνα αλλά κάθε εβδομάδα. Αναγνωρίζουμε ωστόσο ότι το Δεύτερο παίζει καινούργια πράγματα, άλλα είναι τα ραδιόφωνα που δεν βάζουν στο playlist τους νέο κομμάτι αν αυτό δεν έχει κυκλοφορήσει πολλούς μήνες πιο πριν. Αποτελεί πρόβλημα.

ΥΓ (update): Σε μη μουσικό ραδιόφωνο υπάρχει εκπομπή που παίζει καινούργια ελληνικά τραγούδια. Το «Ραντάρ» με τον Χρήστο Παπαμιχάλη κάθε Σάββατο στον Αθήνα 9.84. Στα μουσικά ραδιόφωνα μην το ψάχνετε..