«Έπεσε» το ΑΝΤ1+ κατά τη διάρκεια του Αγγλία-Ιράν

«Έπεσε» το ΑΝΤ1+ κατά τη διάρκεια του Αγγλία-Ιράν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα για την πλατφόρμα, στις αποκλειστικές της μεταδόσεις για το Μουντιάλ.

21 Νοεμβρίου 2022

update 2: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1+ για τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε η πλατφόρμα:

Στο πλαίσιο του FIFA World Cup 2022™, κατά τη διάρκεια της προβολής του αγώνα Αγγλία-Ιράν, η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα. Με σχετική ανακοίνωσή του (push notifications & social media) το ΑΝΤ1+ ενημέρωσε τους χρήστες ότι ο αγώνας θα μεταδιδόταν στο antenna.gr.

Η ομάδα του ΑΝΤ1+ ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στους συνδρομητές της και εργάζεται πυρετωδώς για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος.

Για να μην χάσουν λεπτό οι συνδρομητές από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 TV αποφάσισε να αλλάξει τη ροή του προγράμματός του και να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα Σενεγάλη-Ολλανδία (18:00) μέσα από την συχνότητά του, αλλά και μέσα από το antenna.gr. Η μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ συνεχίζεται σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Μείνετε συντονισμένοι.

-------

update: Το φιάσκο με τον ΑΝΤ1+, συνεχίζεται. Στον ελεύθερο ΑΝΤ1 το ματς Σενεγάλη-Ολλανδία που άρχισε στις 6 το απόγευμα, 

-------

Μόλις στη δεύτερη ημέρα διεξαγωγής του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, το ΑΝΤ1+ τέθηκε «εκτός μάχης». Πληθώρα χρηστών των social media αναφέρει ότι η εφαρμογή της συνδρομητικής πλατφόρμας δεν λειτουργεί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Αγγλίας με το Ιράν. Τα «βέλη» τους στρέφονται, φυσικά, προς τον ΑΝΤ1, με αρκετούς εξ αυτών να δηλώνουν ότι θα στραφούν σε άλλες λύσεις προκειμένου να βλέπουν τους αγώνες του Μουντιάλ.

 

Από την πλευρά του το ΑΝΤ1+ απολογήθηκε στους συνδρομητές του, αναφέροντας ότι έχει εντοπίσει το πρόβλημα και εργάζεται για να το επιλύσει. Επιπλέον, έδωσε σε ελεύθερη μετάδοση το Αγγλία-Ιράν μέσω του antenna.gr.

Αγαπητοί χρήστες, η τεχνική ομάδα του ΑΝΤ1+ έχει εντοπίσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την προβολή του αγώνα Αγγλία - Ιράν και εργάζεται για την άμεση επίλυσή του. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας.

Θυμίζουμε ότι το κανάλι του Αμαρουσίου έχει «κλειδώσει» στο ΑΝΤ1+ τα μισά παιχνίδια της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός «παιχνιδιού» το -ελεύθερο και πανελλαδικό- Μακεδονία TV που προβάλλει μόνο επαναλήψεις του ΑΝΤ1.