Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε live τους Metallica

Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε live τους Metallica
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στη συναυλία Helping Hands, τον Δεκέμβριο.

23 Νοεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Οι Metallica ανακοίνωσαν ότι θα μεταδώσουν τη συναυλία τους Helping Hands από το Microsoft Theater του Λος Άντζελες στις 16 Δεκεμβρίου. Η συναυλία - η οποία θα μεταδοθεί μέσω του Paramount+ - θα είναι υπέρ του ιδρύματός τους All Within My Hands και θα έχει ως opening act τους Greta Van Fleet.

Σύμφωνα με το Variety, η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε streaming στη Βόρεια Αμερική στις 16 Δεκεμβρίου από τις 5:30 μμ PT, ενώ θα επαναληφθεί την επόμενη μέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Λατινική Αμερική, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Αυστρία και τη Γαλλία. Οι οπαδοί της Αυστραλίας θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στις 18 Δεκεμβρίου και της Νότιας Κορέας κάποια στιγμή το επόμενο έτος. Η εκπομπή θα μεταδοθεί επίσης μέσω του Pluto TV και του YouTube, οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην την παρακολουθήσετε.

«Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα του All Within My Hands στην τελευταία μας συναυλία για φέτος, το Helping Hands Concert & Auction στο Microsoft Theater στο Λος Άντζελες την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συγκροτήματος. «Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα ανέβουμε στη σκηνή για την ενίσχυση του Ιδρύματος, αλλά η πρώτη φορά που θα μεταδοθεί ζωντανά με ένα γεμάτο κοινό, χάρη στους φίλους μας στο Paramount+. Σε μια άλλη πρωτιά, έχουμε επίσης την τιμή να ανακοινώσουμε ότι ο Jimmy Kimmel θα είναι μαζί μας οικοδεσπότης της εκπομπή. Φροντίστε να συντονιστείτε νωρίς, καθώς όλα ξεκινούν στις 17:30 μ.μ. PST με ζωντανή μετάδοση στο Paramount+ και ταυτόχρονη μετάδοση στο Pluto και στο κανάλι YouTube του MTV. Μην χάσετε τους ειδικούς καλεσμένους και τις παρουσιάσεις, το σετ της Greta Van Fleet και μερικές εκπλήξεις πριν βγούμε στη σκηνή».

Για να μπείτε στο κλίμα, δείτε εδώ πλάνα από το συγκρότημα να ερμηνεύει ακουστικές εκδοχές των Blackened και Disposable Heroes στη συναυλία Helping Hands τον Δεκέμβριο του 2020.